2789
عنوان

فضولی

179 بازدید | 22 پست

یکی از همسایه هامون پسرش رفته سربازی 

بعد امروز دوتا از همسایه های دیگه گفتن که چه خبرا کی هست کی نیست گفتم والا انگاری پسر همسایمون رفته سربازی بعد یکی از اون دوتا رفت گفت فلانی گفت پسرت رفته سربازی خیلی فضول فقد حرف این همسایه و اون همسایه رو میبره میگه به همه من انقد ناراحتم که همچین دیدی دارن به من آخه اصلا من اینجوری نیستم 

به نظرتون راس میگن؟؟؟ 

😅😅نميدونم شايد

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باهمسایه حرف نزن من هفت ساله تویه ساختمونم درستو حسابی کسی منو نمیشناسه بابعضیهاهم درحد یه سلام حرف میزنم میگم نمیخوام دوفردای دیگه حرفم جایی باشه

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

نه والا اگه تو فضولی اونم دست کمی نداره خب اصلا فاز اینا که میرن میگن فلانی غیبتتو پیش من کرد یا اینو گفت چقدر فضوله درک نمی کنم خب غیبت و اینا یه کار دونفرست دیگه پس تو اونجا چی بودی؟؟ ناظر پروژه؟؟

به قول مارلون براندو که میگفت به من نگو اونا پشت سر من چی گفتن بگو چرا پیش تو اینقدر راحت بودن که همچین حرفیو بزنن😂😂

ولی خب در کل من نمیگفتم

خب فضولی کردی دیگ عزیزم البته سربازی رفتن که همچین چیزه مهمی نیست فضولی و غیبتم میکنی سیاست داشته باش مثلا بگو اره به سلامتی پسره فلانی رفت سربازی ایشالا سلامت برگرده😂😂😂

این جور وقتها بگو از هیچ کی خبر ندارم وقتی خبری از کسی بدی فکر میکنن حواست مرتب به زندگیشونه

نه آخه اونی که گفت پیش همه گفت خیلی آدم بود گفت من تنها نبودم که 

خب فضولی کردی دیگ عزیزم البته سربازی رفتن که همچین چیزه مهمی نیست فضولی و غیبتم میکنی سیاست داشته با ...

واقعا این فضولی هستش پس 

چون مهم نبود گفتم خودشم پیش خیلی از آدما گفت که پسرم رفته سربازی منم گفتم چه اشکالی نداره اینا هم بدونن

آره دیگه فقد باید شنونده باشم 

به نظرم تو همچنین جمعی شرکت کردن اشتباه هس یعنی چی کی هس کی نیس؟معلومه میخوان خبرچینی و غیبت کنن،دیگه خودت می‌دونی

حالا اگر در مورد پیشرفت زندگی و مسائل خانه داری صحبت کنید بازم یه چیزی .

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️