2777
2789

اونایی ک تو تاپیک قبلم قضاوت کردن گفتن دروغ گویی! من دروغگو نیستم اولا 

دوما رل دارم که خانوادش در جریانن!؟ چندین ماهه رلم شماره خواهرشو داده بود ک چت کنیم! منم که لوسم چایی نخورده دختر خاله میشم داشتیم باهم شوخی میکردیم! چرا زود قسر در میرین زود قضاوت میکنین؟! یکم خجالتم خوب چیزیه!؟ اینقد توهین کردین بس نیس؟! وقتی داشتین میگفتین چت فیکه از خودتون خجالت نکشیدین؟! یکیتون بیاد ثابت کته چته فیکه!؟ الکی واسم شاخ شونه میکشین اسکرین تاپیکای قبلمو بهم نشون میدین! اره من گفته بودم دلم میخاد تاپیک مادر شوهر خواهر شوهر بزنم چون رلم و زیاد باهاشون رفت و امد ندارم واس همون گفتم ای کاش منم میتونستم دربارشون تاپیک بزنم! چون این روزا با رلم یکم بحث و دعوا داریم تاپیک کات اینا میزنم! خیلیا اومدن گفتن ازت سو استفاده میکنه میره! مگه علم غیب دارین؟! همه پسرا ک شبیه هم نیستن! اونقدرام شل ناموس نیس ازم سو استفاده کنه بعد بزاره بره خودشم خواهر داره! 

من واقعا متاسفم واستون که به شخصیت من توهین کردین و هر چیزی بهم گفتین! یه روزی تاوان این تهمتاتون میدینا گفته باشم! حالا شما هی فک کن دروغگوم چون با کفش من راه نرفتین راحت میتونین راه رفتنمو قضاوت کنین!؟ 

قضاوت# ممنوع

با چن تا تاپیکم نمیشه ثابت کرد دروغگوم یا راست گو

شما فک کن من دروغ میگم ولی خدا ک میدونه دروغگو نیستم کافیه! 

چوب خدا صدا نداره 

شما نی نی سایتیا (البته همتون نه بیشترتون) فقط بلدین قضاوت کنین توهین کنین! بجای درد و دل میاین تو سری میزنین! با چه شوق و ذوقی اومده بودم اسکرین گذاشتم کلا زدین خوابوندین ارزو داشتم منم تاپیک مادرشوهر و خواهر شوهر بزنم ولی این چه جوابی بود دادین😕😣

یه چیزیم بگم اره میشه با خواهر شوهر و زن داداش صمیمی شد! 

در من کودک فلجی است که خواب دیده میشود دوید💔🙂
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 23 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز