راحت ترین راه از بین بردن لک و کک و مک و جای جوش لایه برداره به هیچ عنوان لیزر نکنید دوستان پوستتون بدتر میشه من خودم لایه بردار از داروساز گرفتم پر صورتم لک و جای جوش بود مشکل من حل شد واقعا پوستم شفاف شده خودم باورم نمیشد چون لایه بردار خارجی مثل اوریاژ زیاد مصرف کرده بودم اما اثر نداشت .
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
لطفا کرم های دست ساز که اکثرا کورتون دارند رو تبلیغ نکنید. توی این چند روز که عضو شدید خودتون میدونی ...
لایه بردار خودتون میدونید نسبت به لیزر عوارضی نداره من خودم چندین ماهه میزنم دوستامم چندین ساله استفاده میکنن هیچ مشکلی نداره اگه مشکل داشت داروساز نمیداد
پوستت پوسته پوسته نشد پس چجوری لایشو برد،برا کک و مک میزدی؟ من زیاد کک ومک دارم کرم لایه بردا ...
نه اصلا پوسته پوسته نشد فقط زیاد بزنی صورت قرمز میشه خیلی کم میزنم چندماهه میزنم البته دو روز تو هفته استفاده میکنم هنوزم تاثیر داره خودمم قبلا هرچی استفاده کردم بعد یه مدت دیگه اصلا تاثیر نداشت این لایه بردار خوبیه دوستام چندساله میزنن من از تابستون شروع کردم
خواهش میکنم عزیزم این کرم دوتا قوطی شب و روزه داروساز درست کرده ۳۰۰ گرفتم خودم هم خیلی درگیر پوستم بودم من اصلا به جز کک و مک پوستم کدر بود الان چنان شفاف شده فقط یه ضدافتاب بیرنگ میزنم میخوام برم بیرون