2777
2789
عنوان

بدادم برسییییدشپش گرفته دخترم

656 بازدید | 92 پست

وای الان داشتم موهای دخترم رو شونه میزدم یه چیزی تو موهاش بود شپش بود گشتم چند تا هم تخم شپش چسبیده به موهاش چیکار کنم؟؟،

انسانیت......

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توروخدا اینجا توصیه نگیر

الان میان میگن دخترتو دوش سس مایونز و سرکه بگیر :/

فقط ببرش دکتر

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک

ببرش حمام اول باشمپوبشورسرشو بعدش نرم کنندع بزن به کل موهاش وبعد بابرس معمولی بکش صاف شه بعد باشونه دندونه ریزمخصوص شپشه لایه لایه موهاشو ازپوست سرشونه کن بعدهربار شونه زدن برس وبزن داخل ظرف اب گرم

روبالشتی وبرس وروسری ملافشوهم بااب داغ بشور

مرتب حموم بره واینکارا تکرارکنه به مرورزمان خوب میشه

😇

اولا سری پشتی ولباساشو بایذ اسپری شپش بزنی وچندباربشوری چون باشستن معمولی نمیرن..احتمالا توخونه واتاقش باشن خودتونم درخطرین...اسفندو بجشون بزن ب سرش...تنباکو حکوم بگیر بجوشون بمال ب موهاش...یبار باتایید سرشو بشور‌...هرروزبایداینکارارو بکنی تاچندوقت من خواهرشوهرم دوهفته یریز اینکارا رو کردن تاخوب شد بچش

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
2790
2778
2791
2779
2792