2777
2789
عنوان

واسه دلدرد پری چی میخورین؟

110 بازدید | 31 پست

سلام

عزیزای منننن پریودیتون منظمه؟ میشه بگین واسه دلدردتون چی استفاده میکنین؟

قرص میخورین؟

شیاف؟

چیکار میکنین؟

اخه من هر دفه ک پری میشم از دلدرد میمیرم میشینم گریه میکنم😭

قرص سلکسیب یکی بهم پیشنهاد داد ک سه روز قبل پری هشت ساعتی یک بار بخور من همین کارو کردم خیلی خیلی خوب شدم ولی دهنم بد جور ریخت بیرون تا ۱ماه آب بزور میخوردم خیلییی خیلیییی خراب بود باورتون نمیشه 

میشه راه حل بدین؟

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه من نامنظمه 

فک کنم تو دردت خیلیه  من یه چایی نبات بخورم  اگه خییییییلی دیگه درد داشته باشم مفنامیک اسید 

سعی کن قرص نخوری  باجوشونده و دمنوش اروم شی  

واسه منم دعا کن زودتر بشم 😫😢

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستین 🙃💜

سلام عزیزم،من پریودیام منظمه ولی منم خیلی درددارم درحالیکه ازدردجیغ میکشم دلم،کمرم،بالاتنم😅،پام همه جام ضعف داره وتیرمیکشه و خیلی بده متخصص ک رفتم گف دیسمنوره میشی یعنی قاعدگی دردناک همه راه هام رفتم از عطاریارفتم داروگیاهی گرفتم خوردم، شیاف گذاشتم، بادکش کردم،دکترسنتی رفتم ولی جواب نگرفتم

راه حل من شده ماهی یکی سرم

هروقت پریودمیشم میرم سرم میزنم تایکم از دردم کم بشه

اگه راه حلی پیداکردی ب منم بگو والاخسته شدم😢

مفنامیک اسید خوبه

اینجا یه نفر بهم گفت سیب و رنده کن بزار قرمز بشه بخور عالیه سریع خوب میشی مثل آب رو آتیش

امتحان کردم خیلی خوب بود

تعطیل .من که نبخشیدم خدا هم ازت نمی گذره
واسه من نامنظمه  فک کنم تو دردت خیلیه  من یه چایی نبات بخورم  اگه خییییییلی دیگه درد ...

اوخییی😭

من امروز باید بیاد سراغم😭😭😭😭😭

واسه من منظمه ولی نقد دلدرد میشم ک نگو اشک میریزم بیا نگا کن😭😭😭😭😭😭😭😭😭

با دعاهاتون خوشبخت میشم من به دلای پاک همتون ایمان دارم 💔🥀یه صلوات برا خوشبختیم بهم هدیه میکنی؟😭🙏🏻💓 من میخوام خوشحال باشم؛اما حتی واسه خوشحال شدن هم خستم😔💔🥀خدا چهارتا ازت میگیره یدونه بهت میده اندازه ی چهل تا دو،دوتای خداچهارتا نمیشه بهش اعتماد کن...♡:)

من بچه کوچیک دارم یعنی پریود ک میشم مدام دارم کار میکنم‌بچه بغل میکنم دولا راست میشم وقت ندارم حتی درازبکشم دردامم‌زیاده

شیاف دیکلوفناک ۱۰۰هر ۱۲ساعت دو روز اول میزنم 

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا