2821
2789
عنوان

هیستروسکوپی

348 بازدید | 10 پست

بچه ها کسی هیستروسکوپی تشخیصی انجام داده بخاطر سقط مکرر عکس رنگیم مشکلی نداشت دکترم گفت بهتره انجام بدی ممکنه ضرر داشته باشه برام و اینکه هزینش تو بیمارستان خصوصی چقدر ه با بیمه تامین اجتماعی کسی میدونه؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
ضرر؟! چرا؟ من لاپاراسکوپی و هیسترو رو باهم انجام دادم برای درمان باز کردن لوله های رحم ماه بعدش بار ...

خب من عکس رنگیم شکر خدا مشکلی نداشت میترسم باعث ناباروری بشه

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ضرر؟! چرا؟ من لاپاراسکوپی و هیسترو رو باهم انجام دادم برای درمان باز کردن لوله های رحم ماه بعدش بار ...

عملش چقدر زمان میبره ؟

متخصص زنان و زایمان در تهران

با کلیک روی لینک بالا لیست پزشکان متخصص زنان و زایمان همراه با آدرس و خدماتی که ارائه می دهند را مشاهده می کنید

برای دیدن لیست بهترین متخصصین هیستروسکوپی لینک زیر را ببینید

متخصصین هیستروسکوپی در تهران

سلام 

میتونم سوال کنم لاپاروسکوپی و هیستروسکوپی چطور بود 

اذیت داشت ؟؟

بعدش طبیعی باردار شدید یا باivf

من ذخیرم پایینه لوله هام هم بستس دکتر گفته باید انجام بدم یکم میترسم

سلام  میتونم سوال کنم لاپاروسکوپی و هیستروسکوپی چطور بود  اذیت داشت ؟؟ بعدش طبیعی باردا ...

سلام ان شالله ک خدا بهترینهارو براتون قرار بدا

طبیعی باردار شدم بعد عمل ینی ی ماه بعد عمل دارو خوردم و باردار شدم نه اذیت نشدم ترس نداشتم 

هیستروسکوپی یکی از روش هایی است که به تشخیص بیماری های رحمی کمک می کند. دکتر فرهانه امینی با استفاده از هیستروسکوپی بیماری افراد زیادی را تشخیص دادند و درمان متناسب با بیماری را برای بیماران مشخص می کنند.

من هیستروسکوپی پیش خانم دکتر پرستو سهیل انجام دادم یکماه بعدش باردار شدم . خانم دکتر تشخیصشون خیلی عالیه و بهترین درمان انجام میدن. اسمشونو داخل گوگل سرچ کنی میاره برات