دیشب که از بازار برگشتم خونه لباس خونگیمو گم کرده بود داشتم دنبالش میگشتم بعد سه ساعت هنوز پیداش نکرده بودم یه خورده اعصابم خورد شده بود خواهر بزرگمم هی داشت مثل مته میرفت رو اعصابم که ساکت شو و....[(بعد اونوقت خانم هرموقع عصبانی میشه چیزاشو گم میکنه فحش و فحاشی میکنه وسایلو خورد میکنه بقیه باید بگردن دنبال چیزاش)]
....
بعد به جا کمک کردن هی داشت اذیت میکرد که دیگه عصبانی شدم سریع از جام پاشدم رفتم پیشش گفتم خستم کردی پاشو یه کمکی کن هی سرت تو گوشیته اومد(توجه کنین فقط به خاطر اینکه سریع دویدم سمتش دیگه هیچکاری نکردم😐)
پاشد مثل بچه ها برای اینکه خودی مثلا نشون بده بگه من قوی ترم (خجالت نمیکشه مثلا ۱۸ سالشه) گفت ببین من از تو بی اعصاب ترم غلط میکنی اینطوری حرف بزنی و....بعد تهشم یه لگد محکمی به ساق پام زد(انگار من حتی حق عصبانی شدن ندارم😣) کلا عادتشه باید یه کتکی چیزی بزنه نمیتونه با حرف یا لااقل فحش واکنش نشون بده😬🤧
خلاصه منم یکی زدمش گفتم په چته اونم دوبرابر زد اشکم دراومد گفتم دیگه بهش تروخدا نزن زشته(دختر عموم اونجا بود) هلش دادم گفتم برو یه جا دیگه من بگردم لباسمو پیدا کنم دیگه انقد دعوا رو کش نده اینم سفت سرجاش مونده بود هی میزد و میگفت نمیرم ببینم میخوای چی کنی😭
آقا تهش بابام اومد منم مامان بابام حرفامو باور نمیکنن زدم بیرون از خونه رفتم تو حیاط یه گوشه تا انرژی منفی رو دور کنم خواهرم هنوز داشت دعوا میکرد هی کش میداد بحثو با بابام😐 فحش میداد به من بابام هم که زدش آخر ساکت وگرنه میزاشتیش تا صبح ادامه میداد😐😑 بهش میگم دو روز دیگه عقدته بخدا زشته دل منو نشکن من لااقل خواهر بزرگتریم نسبت به اون دوتای دیگه یه کاری نکن ازت دل خوشی نداشته باشم روز عقدت با ناراحتی بیام یا اصن نیام انقد اذیت نکن بزار رفتی بگم دلمون واست تنگ شده🥺 نمیدونم چشه ناراحته دلم میخواد اگه ناراحتی داره مشکلش حل شه بهش میگم اگه مشکلی با نامزدت داری و خوشت نمیاد ازش(فامیلمونه😑)بهش بگو نه انقد یه رابطه سمی رو کش نده اگه خواسته هاتو براورده نمیکنه نمیتونه یه عقد خوب واست بگیره یا کلا مورد علاقت نیس ولش کن انقد عصبانیتت رو اینجا خالی نکن به جاش برو حرفاتو به اون بزن عصبانیتتو به اون بگو ولی بازم کار خودشو میکنه.....(تازه صبح روز بعد مامان بابام با این همه کتکی که خوردم روز بعد گفتن همش تقصیر توعه برو معذرت خواهی کن😐💔 خدایااااااا)....
(تروخدا یه راه حل بگین یا نظرتونو بگین🥺)