2777
2789

دیشب که از بازار برگشتم خونه لباس خونگیمو گم کرده بود داشتم دنبالش میگشتم بعد سه ساعت هنوز پیداش نکرده بودم یه خورده اعصابم خورد شده بود خواهر بزرگمم هی داشت مثل مته میرفت رو اعصابم که ساکت شو و....[(بعد اونوقت خانم هرموقع عصبانی میشه چیزاشو گم میکنه فحش و فحاشی میکنه وسایلو خورد میکنه بقیه باید بگردن دنبال چیزاش)]

....

بعد به جا کمک کردن هی داشت اذیت میکرد که دیگه عصبانی شدم سریع از جام پاشدم رفتم پیشش گفتم خستم کردی پاشو یه کمکی کن هی سرت تو گوشیته اومد(توجه کنین فقط به خاطر اینکه سریع دویدم سمتش دیگه هیچکاری نکردم😐)

پاشد مثل بچه ها برای اینکه خودی مثلا نشون بده بگه من قوی ترم (خجالت نمیکشه مثلا ۱۸ سالشه) گفت ببین من از تو بی اعصاب ترم غلط میکنی اینطوری حرف بزنی و....بعد تهشم یه لگد محکمی به ساق پام زد(انگار من حتی حق عصبانی شدن ندارم😣) کلا عادتشه باید یه کتکی چیزی بزنه نمیتونه با حرف یا لااقل فحش واکنش نشون بده😬🤧

خلاصه منم یکی زدمش گفتم په چته اونم دوبرابر زد اشکم دراومد گفتم دیگه بهش تروخدا نزن زشته(دختر عموم اونجا بود) هلش دادم گفتم برو یه جا دیگه من بگردم لباسمو پیدا کنم دیگه انقد دعوا رو کش نده اینم سفت سرجاش مونده بود هی میزد و میگفت نمیرم ببینم میخوای چی کنی😭

آقا تهش بابام اومد منم مامان بابام حرفامو باور نمیکنن زدم بیرون از خونه رفتم تو حیاط یه گوشه تا انرژی منفی رو دور کنم خواهرم هنوز داشت دعوا میکرد هی کش میداد بحثو با بابام😐 فحش میداد به من بابام هم که زدش آخر ساکت وگرنه میزاشتیش تا صبح ادامه میداد😐😑 بهش میگم دو روز دیگه عقدته بخدا زشته دل منو نشکن من لااقل خواهر بزرگتریم نسبت به اون دوتای دیگه یه کاری نکن ازت دل خوشی نداشته باشم روز عقدت با ناراحتی بیام یا اصن نیام انقد اذیت نکن بزار رفتی بگم دلمون واست تنگ شده🥺 نمیدونم چشه ناراحته دلم میخواد اگه ناراحتی داره مشکلش حل شه بهش میگم اگه مشکلی با نامزدت داری و خوشت نمیاد ازش(فامیلمونه😑)بهش بگو نه انقد یه رابطه سمی رو کش نده اگه خواسته هاتو براورده نمیکنه نمیتونه یه عقد خوب واست بگیره یا کلا مورد علاقت نیس ولش کن انقد عصبانیتت رو اینجا خالی نکن به جاش برو حرفاتو به اون بزن عصبانیتتو به اون بگو ولی بازم کار خودشو میکنه.....(تازه صبح روز بعد مامان بابام با این همه کتکی که خوردم روز بعد گفتن همش تقصیر توعه برو معذرت خواهی کن😐💔 خدایااااااا)....

(تروخدا یه راه حل بگین یا نظرتونو بگین🥺)

دیگه انقد گشتن و جر و بحث نداشت یه لباس دیگه میپوشیدی. خواهرتم اگه  با تو راحت بود خودش در مورد مشکلش حرف میزد. شاید استرس عقدشو داره و حساس شده.‌‌.. یه کم کنترل رو حرکات و تصمیماتون داشته باشین، واسه یه مساله کوچیک انقد جو خونه رو متشنج میکنید یه اتفاق بزرگو چجوری حل میکنید شما😑

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا اصلا باهاش حرف نزن یه مدتی ازش فاصله بگیر...من یکی ومیشناسم سریه همچین موضوعی چندسال باهم قهربودن بعدبه خودشون اومدن...تو نمیخوای اینقدر طولانی قهرکنی ولی یه مدتی ازش دورباش اصلا حرف نزن باهاش حالا هم که ایطور پیش اومده بهتر 

عاشق اون انرژی منفی هات شدم😂😁

سلام صبحت بخیر 

طبق چیزی که نوشتی حس کردم  خیلی دوست داری در نقش قربانی باشی 

نه واسه الان برای این اینده ت هم اصلا خوب نیست 

نه دنبال لباسش بگرد نه خودت از بقیه توقع کمک تو کارهای شخصیت و داشته باش.

همین که توی این سن کم داره عقد میکنه  معذرت میخوام راه و روش والدینتون بسیار اشتباهه 

اون هنوز بچه است 

فردا بره سر زندگی شوهرش دوتا بزنه این هم دوتا بزن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
دیگه انقد گشتن و جر و بحث نداشت یه لباس دیگه میپوشیدی. خواهرتم اگه  با تو راحت بود خودش در مورد ...

خو آقا منم بخدا نوجوونیم هیشکی درکم نمیکنه بخدا هر کسی تو سن من بود الان میومد قشقرقی به پا میکرد سر این زدن اتفاقا هم راست میگین بایستی لباس دیگه ایم میووردم ولی خب نمیدونستم همچین اتفاقی میوفته هفته بعدم امتحان خیلی مهمی دارم تو زندگیم تاثیر میزاره مامانم از یه ماه قبلش مسخره ام میکنه که تو هیچی نمیشیو برا چی انقد تلاش میکنی آخه این همه فشارو حقه🥺 هر دفعه هم من کوتاه میام دیگه خسته شدم خوشم نمیاد تو این سن از دست کسی کتک بخورم عیبم میاد

فقط میتونم بگم الان وقت ازدواج این موجود نبوده.با عرض معذرت

بله درست میگین و خودشم میدونه و نمیخواد والدینم یه بار بهش گفتن اینم آدم حرف گوش کنیه دیگه نمیتونه نه بگه با اینکه مامان بابام هم کاری باهاش ندارن دیگه میگن اگه حسی بهش نداری بگو نه ولی اونم به این روابط تاکسیکش ادامه میده😐🤧💔

عموما وقتی از یه برهه زندگی به برهه دیگه ای داری میری ،آدما عصبی میشن ،کلافه و حتی گاهی تم افسردگی م ...

نه این کلا با این ازدواج راضی نیس نمیدنم چرا خودش میگه بهش عادت کرده ولی دوسش نداره

عاشق اون انرژی منفی هات شدم😂😁 سلام صبحت بخیر  طبق چیزی که نوشتی حس کردم  خیلی دوست دار ...

خواهر گرامی یک من دنبال قربانی یا همچین چیزی نشون دادن نیستم اتفاقا آدم درونگرایی هستم و کم پیش میاد از کسی واسه کارام کمک بخوام اگه ناراحتی هم باشه میریزم تو خودم که خودممم در آخر حلش کنم ولی واسه بعضی موارد اشکال نداره از بقیه کمک بخوای که نظرات و تجربیاتشونو باهات به اشتراک بزارن به هر حال استفاده از تجربه ها بهتر از اینه که سرت بخوره به سنگ یا اشتباه کنی قبل از تصمیم گرفتن😐 درضمن اون انرژی منفی هم برای اینه که دارم مراقبه کار میکنم واسه اینکه دیگه انقد همین ناراحتییها رو تجربه نکنم با این شرایط بسازم🙂

خواهر گرامی یک من دنبال قربانی یا همچین چیزی نشون دادن نیستم اتفاقا آدم درونگرایی هستم و کم پیش میاد ...

خواهر عزیزم برو ویژگی قربانی بودن رو بخون ضرر نمیکنی 

ناراحت نشو  

انرژی منفی هم که بکار بودی به نظرم بامزه بود چون تو اون شرایط باز حواست بهش بود از روی تمسخر نگفتم ♥️

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عاشق اون انرژی منفی هات شدم😂😁 سلام صبحت بخیر  طبق چیزی که نوشتی حس کردم  خیلی دوست دار ...

اگه اون لباسه رو میگین هم مال من بود نه اون😄

بله درست میگین ولی توانایی نه گفتن نداره و یه خورده استرس داره فکر میکنه اگه بگه نه دیگه موقعیتاشو از دست میده خواستگار دیگه پیدا نمیکنه نمیدونم چرا همچین فکری میکنه با اینکه ۱۸ سالشه فقط😐 یه خورده هم متاسفانه لجبازه که اینم خانوادگیه منم دارمش😬🙊