2777
2789
عنوان

دوس پسر شکاک🤦🏻‍♀️

434 بازدید | 23 پست

سلام بچها من همین الان عضو شدم😬

من با یه آقایی یک ساله تو رابطه بودم

البته فقط یبار همو دیدیم چون اون تهرانه من یه شهر دیگه

ولی به شدت دوستم داشته و هرموقع خواستم کات کنم باهاش با گریه و التماس منصرفم کرده

تا حرکت فولی که ۳ روز پیش زد😐

من از تلگرام براش ویدیو مسیج میفرستادم از خودم همیشه اونم تو خونه ای که من با پدر مادرم زندگی میکنم!

یهو اومد گفت صدا پسر تو ویدیو هات میاد😨

یکی داره میمالتت😐یکی دستش تو لباسته

تو همزمان با چند نفر رابطه ی جنسی داری!

تو ج**ده ای

و هزاااار تهمت دیگه 

با کلی دعوا و فحش و تهمت باهاش کات کردم و از همه جا بلاکش کردم

و شمارشم تو بلک لیستِ

ولی توی ۲ روز حدودا ۱۰۰ تا اس ام اس طولانی داده 

تو یکیش گفته من عاشقتم تنهام نذار تو یکیش همون تهمتا بدون دلیل منطقی و عقلانی!کاملا مثل یه آدمِ بیمااااار

ولی موقعیت مالی و تحصیلات و اینا اوکی بود که بخوره تو سرش :/ هنوز تو شوکم

یکمم شما فحشش بدین آروم شم😂

بندازشش سطل آشغال

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گو میخوری بری سمتش 

مردتیکع عن

عمو تهرونمون دیگ شیری شدع دلم ع مردم شیری پرع رفتارشون همع شیری طورع یکی میخاد اعصابمو شیری کنع انها ب من خندیدن چون متفاوت بودم من ب انها خندیدم چون همع مث هم بودن                            من حقیقتا رو میگم ب من چ حقیقتا تو جامع فحشع  تنهایی عشقع وقتی خودمو دارم بقیع رو میخام چیکار?  بعضی چیزا از بیرون سفیدع از درون سیا                    بعضیا يه جوري اصرار دارن که بايد بچشون پسر بشه، انگار سلسله‌ی پادشاهيش بدون پسر منقرض ميشه   

پسره موجی بوده لابد از اینایی که هی میگیره ول میکنه یه بار خوبه یه بار بد 

خداروشکر رفتارشو دیدی بلاکش کردی اصلا ها واسش دل نسوزوینا و بخوای برگردی که خطریه به ولله

با خدا باش پادشاهی کن😇
وقتی صنعتی و سنتی و مشروب و کوفت و درد و زهرمارو باهم میزنی شوتش کن بره این اوشگول مشنگو😐

شوتش کردم بخدا🤦🏻‍♀️

اصن مهم نیس برام

این روانیو میخوام چیکاااررر