2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخم کتان رو بجوشون،،ژله تولید میشه،،، بذار یکم سرد بشه،،همههه ی موهاتو بهش از این ژله بزن ریشه اش هم ...

عزیزم شما خودتون استفاده کردین؟؟یعنی رویش مجدد داد به موهاتون؟؟؟کف سرتون پر شد؟

عزیزم شما خودتون استفاده کردین؟؟یعنی رویش مجدد داد به موهاتون؟؟؟کف سرتون پر شد؟

عزیزم اینی ک من گفتم ریزش رو خیلی کم میکنه،،مثلا فکر کن روزی حداکثر پنج شش تا دونه میریزه از موهام ،،،،اره استفاده کردم

عزیزم اینی ک من گفتم ریزش رو خیلی کم میکنه،،مثلا فکر کن روزی حداکثر پنج شش تا دونه میریزه از موهام ، ...

خیلی ممنونم عالیه پس ای کاش رویش مجدد هم بده دیگه هیچی نمیخوام از دنیا😅

دقیقا منم😔

فعلا زینک و بیوتین میخورم نمیدونم جواب میده یا نه😑

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
خیلی ممنونم عالیه پس ای کاش رویش مجدد هم بده دیگه هیچی نمیخوام از دنیا😅

خب اگ ریزش اش رو از بین ببره ب مرور زمان حجمش هم زیاد می کنه،،هفته ای یکبار انجام بده ،،،تاثیرش رو می بینی،،،همیشه هم سعی کن قبل حموم یه ماسکی ب موهات بزنی،،که یبارش میشه ژله ی تخم کتان،،،،،فقط حواست باشه برا هر لیوان آب چهار قاشق غذاخوری تخم کتان بریر،،،و اینکه کاملللل موهاتو اغشته کن