2777
2789
عنوان

خون در مدفوع

1344 بازدید | 15 پست

خیلی ببخشین پیشاپیش 

خون داخل مدفوع مشخصه ک خونه؟؟یعنی قشنگ میشه فهمید 

اخه داخل مدفوع چیزی دیدم ۲و۳ بار ک قرمز بود دقیق عین خون نبود تشخیص ندادم شک دارم اگه خون باشه مشخصه ک خونه؟؟

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خون اگه از معده باشه مدفوع سیاه میشه 

اگه قرمز باشه از روده هست 

اگر یبوست شدید و طولانی داشتی ممکنه دچار شقاق یا زخم مقعد شده باشی که باید بری دکتر 

اگرم غذای قرمز رنگ خورده باشی مثل گوجه یا لبو که بعد از یکی دوبار اجابت مزاج دیگه قرمز نیست

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

ببخشین از سوالم واقا فکرم مشغول کرده 

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

ببین چیا خوردی.خون تو مدفوع اگه بزور یبوست داشتی دستشویی کردی خونش‌مشخصه.اگه خونریزی گوارشی داشته با ...

آره منم شنیدم اگه از معده باشه تیره و قیری شکله از روده باشه روشن تره 

خداجون واسه همه نعمت هات سپاس گزارم.                                                       

اگه خونش روشن باشه یعنی معذرت میخوام مقعدت پاره شده  ولی اگه قیر رنگ باشه یعنی مشکل گوارشی دارید ، یه زمانی هست یه غذایی یا یه مکملی خوردید .

کامل نگاه کن دور از جونتون مثل مادر من نشید. 

اصلا نگران نباش عزیزه دلم‌چیزی نیست.من‌خودم دو روز الان تهوع بی علتت دارم بدون اینک بالا بیارم دارم‌ ...

نه‌ چیزی نیست گلم‌نگرانش نکن.واس تغذیست.قرص اهنم‌بخوری تیره میشه.چیزی قرمز‌رنگ بخوری امکان داره بیاد تو مدفوعت.حساس نباش.فکر‌کن‌ندیدی اونوقت چی میشد‌هیچی.

اگه تکرار شد برو دکتر 

متنفرم از دکترو ازمایش و ...میترسم خیلی