بچه ها من دیشب یکی با خط پیش شماره ی دانمارک بم پیام داد کایرانی بود من باهیچ پسری جز دوست پسرم ک تو تاپیک های قبلیم گفتم بلاکم کرده و رفته در ارتباط نیستم اومد بم پیام داد باهام چت کرد منم گفتم میدونم کی هستی من خودشومعرفینمیکرد اخه گفتم من بایکی دیگ هسم منتظرت موندم نیومدی و فلان اوتم گفت دیگ جوابتونمیدم چیپی چون بعدش گفتم شماره ی منو از گجا اوردی گفتش توی گروه چت ایرانی ایدیتو برداشتم گفتم اقای محترم اینجا واتساپه تل نیسش ب نظرتون عشق سابقم بوده بدکردم ی کاری کردم فک کنه بایکی دیگم یا ن واییی دارم میمیرم یکی کمکم کنه
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.
فامیل اخه میاد انقدر مث اون حرف بزنه ب من گفت بی ادب.اخه فامیل بامن چیکار داره .بعدش من میفهمم فامیل نبودش خیلی دلم واسش تنگ شده منتظرم فقط برگرده رفتم دیدم هنوز بلاکم حالا میخوام شماره رو بدم ب یکی از دوستام بره بفهمه کیه ب نظرتون برم؟
فامیل اخه میاد انقدر مث اون حرف بزنه ب من گفت بی ادب.اخه فامیل بامن چیکار داره .بعدش من میفهمم فامیل ...
اگر خیالت راحت میشه آره. ببین خودشه یا نه
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.