2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یکم اونم فقط بخاطر دخترم که توراهه و انشالله ۱۴۰۰میاد

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

💩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اواخرش قشنگ بود حس میکنم مهم ترین اتفاقات عمرم تو ۱۴۰۰ رقم میخوره 🔥

اگه دیدی نتونستی یکی و از دلت بِکنی ؛بدون اون عشقه ؛)    اون دختر احساساتی و خوش قلب اون دختر قبلی و با دستای خودم کشتمش والان یه سنگ ازش مونده یه سنگ بی رحم و تلخ ! چه کردم با خودم که مرگ و زندگی برام فرقی نداره!♡

جرررررررر خوردیم این چه سوالی بود واقعا😂😂😂🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴

میدونی کجاش میفهمی که فقط داری نفس میکشی وزندگی نمیکنی اونجایی که درباره هیچ چیزو هیچکس هیچ حسی نداری👊👊👊👊

الحمدالله که داره میگذره میره🙏

الهی شکر بد نبود همینکه سلامت بودیم خدارو شکر🙏❤

شکر خدا که در پناه حسینم❤ عالم از این خوبتر پناه ندارد❤السلام علیک یا اباعبدالله الحسین...
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز