2777
2789
عنوان

ماسک

153 بازدید | 15 پست

کیا ماسک سیب زمینی درس میکنن رنده میکنن سیب زمینیو میزارن براصورتاشون تاجوش بره وایا نتیجه گرفتین/؟

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️

من قبلا ها میکردم این کارو قرمزی صورتمو میبرد خوب بود جوش هام کم رنگ میشدن به مرور خوب میشد

عیب رندان مکن‌ای زاهد پاکیزه سرشت*که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت*من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش*هر کسی‌ آن دروَد عاقبت کار که کشت..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماسک یخ اب سیب رو میزدم.روشن کنندس.جوش ندارم اما بعد وکس میزنم دیگه جوشم نمیزنم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
من انواع روش های سنتی و صنعتی رو واسه جوش امتحان کردم نتیجه نداد که نداد تهش رسیدم به راکوتان

راکوتان چیه حته دکترم رفتم دارم داروهاشو استفاده میکنم ولی بازم جوش درمیاد 

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من قبلا ها میکردم این کارو قرمزی صورتمو میبرد خوب بود جوش هام کم رنگ میشدن به مرور خوب میشد

چقد طول کشید اخه من خسته شدم ی جوش میره دوتا درمیان

[QUOTE=176637033]ماسک یخ اب سیب رو میزدم.روشن کنندس.جوش ندارم اما بعد وکس میزنم دیگه جوشم نمیزنم[/Qخیارم رنده کنی بعد وکس خوبه

من ماست و عسل امتحان کردم خوب بوده

باهم قاطیشون میکنی؟

چقد طول کشید اخه من خسته شدم ی جوش میره دوتا درمیان

هفته ای دو سه بار میزدم الوئورا میزدم یک سالی زدم ولی کمک کرد صورتم تو اون دوران قرمز گوجه ای نشه تکو توک جوش داشتم

عیب رندان مکن‌ای زاهد پاکیزه سرشت*که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت*من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش*هر کسی‌ آن دروَد عاقبت کار که کشت..
قرص

عوارضش ک زیادن ترسیدم:'(