2777
2789
عنوان

سقط بچه

428 بازدید | 43 پست

ده روزه پریودیم عقب افتاده بی بیچک زدم مثبت بود عطاری بهم جوشونده داده الان دو روزه تاثیر نکرده باید شنبه برم قرص بگیرم سقط کنم سو نو هم نرفتم  اولین بار میخام سقط کنم  خییییلی میترسم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۴ماه پیش با قرص تو خونه سقط کردم برای من خیلی راحت بود دردش بیشتر از پریودی بود و تو ۴ساعت کامل دفع شد

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

حالا از گناهش بگذریم میدونی سقط چقد ب زن اسیب میرسونه ؟ لاقل برا سلامتی خودشون جلوگیری کنید گناهش ب درک

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

سقط واقعا دردناک هست بذو زیر نظر دکتر بعد سقط کن 

سرخود امپول یا قرص مصرف نکن 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
بچم کوچک دیگه شوهرم بچه نمیخادد خدا کمکم کنه یااا خدا

وای نکن تروخداشوهرتوراضی کن بچه رونگهداری باشه بچتم کوچیک باشه چه اشکالی داره وقتی نمیخواستی چراگذاشتی باردارشی

بعدازداغ مادرم شادی به تقویمم برنگشت