سلام عزیزم از اونا ها میدونی گرید چنده؟ ایا زیر بغلشون هم درگیر بوده؟ ماله مادرم گرید ۳ هست ...
مادر و خواهرم هردو گرید ۲ بود .ولی مامانم یک سانت ونیم بود تودهش و غده لنفاویش درگیر نشده بود که اول غده رو دراوردن بعد شیمی درمانی و پرتو درمانی کردن و تا پنج سال هم باید دارو مصرف کنه....ولی خواهرم اون دوتا تومور دو نیم سانتی داشت و یه غدد لنفاویش هم درگیر شده بود به پوستش هم سرایت کرده بود که اول شیمی درمانی شدکه جلسه دوم شیمی درمانی واسش مارکت گذاشتن ( چون غده کوچیک میشه دکتر جای دقیقش رو گم نکنه) بعد از شیمی درمانی .غده ها رو در اوردن وقتی زخمش خوب شد شروع کرد به پرتو درمانی .باید ده سال دارو مصرف کنه و پریود هم نباید بشه
سلام عزیزم از اونا ها میدونی گرید چنده؟ ایا زیر بغلشون هم درگیر بوده؟ ماله مادرم گرید ۳ هست ...
ناراحت نباش عزیزم ان شا ءالله درمان میشن باز هم شکر خدا به ریه و اندام داخلیش نزده .غدد لنفاوی خواهرم پنج تاشو دراوردن واسه ازمایش . یکیش در گیر بود .باید تا چندین سال تحت نظر انکولوژیست باشن هرچند ماه ازمایش و اسکن میشن . غصه نخور عزیزم .روند درمانش حدودا یکسال میکشه بعد خوب میشن.خودتم حواست باشه مامو بده .هرماه چک کن سینه هاتو
شرایط خواهرتون با مادر من مثل همه از درمان خواهرتون چند وقت گذشته؟ مادرم هم اول گفته شیمی بع ...
خواهرم الان داره پرتو درمانی میکنه .هروز تا یک ماه .ولی دکترش گفته خطر سرطان رحم هم داری به خاطر نوع هرموناش .به همین خاطر گفت یا بردار رحمتو .یا زیر نظر دکتر زنان باش.نمونه برداری کرد از رحمش .زیر نظره ..شما چون سنت پایینه فکر نکنم مامو بنویسن .بازم بادکتر زنان مشورت کن عزیزم .ولی هر ماه وقتی واسه غسل پریودی میری حمام .داخل حمام سینه هاتو برسی کن تو نت سرچ کن روشش رو .من خودم امسال مامو دادم .ولی دکتر بهم گفت هر شش ماه سونو بده و سالی یه دفه مامو.چون مادر و خواهرت دارن. ان شاءالله هرچی خیره پیش بیاد واسه همه ی ما