2777
2789

اره

پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اگه اخلاقش منشش مرامش خوبه تحمل که سهله از خیلی چیزا میگذری و چشم پوشی میکنی عین من

اره ولی واقعا گاهی واقعا ب ی پشتوانه مالی احتیاج داری ولی مردی ک هیچوقت نتونی بهش تکیه کنی چون میدونی نداره دیگه منشش چ بدرد میخوره

نه الان که ن اون موقع مجرد بودم کاری به پولش نداشتم که بدونم داره یا نه البته شاغل بودها

عیب رندان مکن‌ای زاهد پاکیزه سرشت*که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت*من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش*هر کسی‌ آن دروَد عاقبت کار که کشت..

خاطره که زیاده دوران مجردی واقعا خیلی خوبه اصلا خودتو درگیر این چیزا نکن بعد از متهلی متوجه حرفم میشی الان فقط با کسی باش که دوسش داری از لحظه هات استفاده کن و خوش باش

عیب رندان مکن‌ای زاهد پاکیزه سرشت*که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت*من اگر نیکم و گر بد تو برو خود را باش*هر کسی‌ آن دروَد عاقبت کار که کشت..

خیر اصلن. چون جوونع پول ک ازاسمون نمیرسه یاباید از وقتی تو شکم مامانشه میرف سره کار یا ی ارث انچنانی بهش برسه ک الان تواین سن بهترین موقعیت مالی داشته باشه. ن من دلزد نشدم. پشتش بودم و برام ثابت شده ک باعرضس. 

خدایاسپردم خودموبهت.ب بزرگیت قسم کاری کن ک پشیمون شن..... 

خودم میگم همین دو هفته پیش مسافرت رفتم  صاب کارم قرار بود پولم برام بریزه ولی نمیتونستم باهاش تماس بگیرم یا خبری بهش بدم  وعده قسطمم اومده بود  خیلی فشار بود برام ... میخاستم بهش بگم ولی نداشت... نمیدونید چقد سرخورده داشتم ... ی زن  تمام تکیه گاهش مردشه... ولی اون لحظه بود و نبودش فرقی نمیکرد برامن

دقیقا... ی شارژ گوشی فرستادن ساده ‌یه رستوران کوچیک رفتن...

پس چیکار میکنه بیکاره ؟

حست لحظه ای بوده یا واقعا از انتخابت پشیمون شدی

پشیمون

پدر عزیزیم میدونم نمیشناسیم و این نمیبینی ولی هروز منتظرتم ک برگردی و دخترت بغل کنی و از این دلتنگی دربیارم ۲۰ سالم شد و توی هیچ کدوم از تولدام نبودی😔کاش برای تولد ۲۱ سالگیم بیایی پیشم و این دوری و جدایی تموم شه ،منتظرتم بابایی از طرف دخترت ک هیچوقت نخواستیش 💔