2777
2789

نی نی یار میاد قفل کنن تاپیک درباره فالگیری ممنوععع هستششش

(تیکر تولدمه) سگ مظهر وفاداریست...اما همیشه میگویند مثل سگ پشیمون میشی...آری همیشه اخر وفاداری پشیمانیست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالمون بهم خورد بخدا تا میاییم تو سایت یا فالگیر میخوایین یا حس ششم یام دعانویس..بابا جمع کنید این خ ...

خب اگر واس شما خرافاته چرا زیر پست بقیه چرت میگید و توهین میکنید

برا اینکه بلکه عقل امثال شماها هم سر جاش بیاد..تا میایی تو سایت فالگیر حس ششم فالگیر حس ششم..مسخره ک ...

ن خیر 

واینکه ب عقاید دیگران توهین نکنید لطفا 

🙂👌

این عقاید نیس خانم محترم. این‌ یه نوع مریضیه روحی روانیه

خب بااین حال هیچکس چیزی نگفت چرا انقدر شما مشتاق انتقاد هستید 

ضمناانقدر توهین نکنید لطفا

هرکس نظری داره ونظر همه محترمه

خب بااین حال هیچکس چیزی نگفت چرا انقدر شما مشتاق انتقاد هستید  ضمناانقدر توهین نکنید لطفا هرک ...

هرکس ب ی چیز معتقده وشما حق گفتن این حرفا و توهین رو ندارید

خب بااین حال هیچکس چیزی نگفت چرا انقدر شما مشتاق انتقاد هستید  ضمناانقدر توهین نکنید لطفا هرک ...

کسی چیزی نگفت چون از بس گفتن دیگ ب امون اومدن..اگ یه خورده دقت کنین این سایت بارداریه نه سایت دعا نویس و فالگیر.‌

وقتی کسی جواب‌تاپیکتو نداده پس میشه فهمید عقاید همه اینه نه تنها من..

کسی چیزی نگفت چون از بس گفتن دیگ ب امون اومدن..اگ یه خورده دقت کنین این سایت بارداریه نه سایت دعا نو ...

ببخشید اما اگر توجه کنید تمام تایپیک ای من کم بازدید و... هستن 

توهین نکن لطفااااقصد بدی نداشتم جنبه سرگرمی بود خانممم

پس لطفا کشش ندید وتمام

این عقاید نیس خانم محترم. این‌ یه نوع مریضیه روحی روانیه

لطفا توهین نکنید اگر تاپیکی دوست ندارید لطفا وارد نشید و یا اگر تاپیک غیراخلاقی و غیرقانونی بود نی نی یار صدا کنید و یا گزارش بزنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar