2789
عنوان

چله حق شناس😔

297 بازدید | 18 پست

خانما من خواستم از امشب چله زیارت عاشورا بخونم ولی میگن چله حق شناس خیلی مجرب تره و جواب میده درسته؟به نظرتون روزایی که میخوام پریود بشم رو قرص بخورم کامل خودم بگیرمش؟گناه داره قرص بخورم؟

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍

ببین عزیزم اگه میتونی حداقل چندتاباهم بگیرید که پریود شدید اون یکی به نیابتت بخونه...قرص نخور...خدا بخاطر مستحبی ضرر زدن به بدن رو نمیپسنده...

میگن مجرب تره و حاجت میده...من دوبار برداشتم حاجت نگرفتم ولی ان شالله شمابگیری

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دوستان تاپیک اخرم صلواته خواستید اسمتونوبگید براتون صلوات بفرستم.ببخشیداستارتر

یه حاجت کوچیک از خدای بزرگ دارم..میشه برا رسمی شدنم صلوات بفرستی☺🌹صلوات فرستادید لایک کنید منم براتون بفرستم.عاقبتتون بخیر💖
ببین عزیزم اگه میتونی حداقل چندتاباهم بگیرید که پریود شدید اون یکی به نیابتت بخونه...قرص نخور...خدا ...

گلم اصلا تو دوران چله گناه نکردی؟

نمازت قضا نشد؟

بدخلقی نکردی،با کسی یا غیبت و ؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

اگه گاه نکنی و چله حق شناس بگیری بهتره عزیزم،چون ردخور نلاره

یعنی چجوری یکم بیشتر توضیح میدین

یا امام حسین به زندگیم نگاه کن🖤پای حاجتم رو امضا کن🖤منو ناامید نکن از خودت تمام امیدم تویی🖤مطمئنم تا اخر امسال ۱۴۰۰ به ارزوم میرسم😍😍😍
یعنی چجوری یکم بیشتر توضیح میدین

ببین گلم اینجا کامل توضیح دادم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4195081/اوناییکه-حاجت-دارن-و-میخوان-حتما-حاجتشونو-بگیرن-بی

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

ببین گلم اینجا کامل توضیح دادم https://www.ninisite.com/discussion/topic/4195081/اوناییکه-حاجت-دار ...

ممنون عزیزجان ولی هفت روز پریودی رو نمیدونم چیکار باید بکنم هزینشم ندارم بدم چله بگیرن خیلی زیاد میگیرن چی میشه قرص بخورم😭

ممنون عزیزجان ولی هفت روز پریودی رو نمیدونم چیکار باید بکنم هزینشم ندارم بدم چله بگیرن خیلی زیاد میگ ...

یه کانال تلگرامی هست که دوران  صلواتی نایب میشن ولی خودتون هم باید به تعداد روزهایی که نایب گرفتین نایب بشین تا مدیون نشین 

یه کانال تلگرامی هست که دوران  صلواتی نایب میشن ولی خودتون هم باید به تعداد روزهایی که نایب گرف ...

ادرس کانالش چیه

ممنون عزیزجان ولی هفت روز پریودی رو نمیدونم چیکار باید بکنم هزینشم ندارم بدم چله بگیرن خیلی زیاد میگ ...

عزیزم بعضیا اتفاقا قرص میخورن 😐تا پریود نشن و تمام چهل روزو خودشون میخونن

عزیزم بعضیا اتفاقا قرص میخورن 😐تا پریود نشن و تمام چهل روزو خودشون میخونن

اخه میترسم گناه داشته باشه قرص جلو عملکرد طبیعی بدن رو میگیره اینجوری چله هم قبول نشه