2777
2789
عنوان

معجزه دعا

475 بازدید | 29 پست

بچها بیاین از تجربه هاتون ک چه دعاهایی واسه چه حاجت هایی معجزه میکنه بگید❤

کسی از حدیث کسا و دعای نادعلی معجزه گرفته؟؟

چه دعاهایی واسه محبت خوبه؟❤😊

۷۰ بار حمد

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مننننن هرررچی دارمو حتی نفسامم مدیون صلواتاییه ک نذرمیکنم.هربار ک مشکل ب سراغم اومده ۱۴هزارصلوات تقدیم یکی از معصومین بزرگوار میکنمو عششششقشون میاد کمکم😍👋

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم

چه معجزه ای بود من یه چیز محال میخوام 

منم محال میخاستم شد

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤
واسه محبت؟

هرچیز

مننننن هرررچی دارمو حتی نفسامم مدیون صلواتاییه ک نذرمیکنم.هربار ک مشکل ب سراغم اومده ۱۴هزارصلوات تقد ...

14 هزار صلوات خیلی نیست؟

برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.
دعای از ته دل و اینکه خدا را تنها فریادرس بدونی و در اجابت شک نکنی، خیلی خیلی به اجابت نزدیکه. یعنی ...

اهوم حرفتون رو دقیق میفهمم چون تجربه کردم

برای خوشبخت شدنم میشه یه صلوات بفرستی؟ دوستان عزیز کاربری دست دونفره، انقدر نپرسین . یه ۱۶ و یه ۱۸ ساله.
لطفاً واسم دعا کنید به عشقم برسم 🥺💔

برات دعا میکنم ان شاءالله خداوند خیر براتون پیش بیاره

14 هزار صلوات خیلی نیست؟

نه😍😍😍روزی ۵۰۰تا میفرستادم تا۲۸روز تموم میشد هربار ک خیلی تحت فشار بودم روزی۱۰۰۰تامیفرستادم تا۱۴روز😍

دیدم شبیه توکسی لبخندمیزند خندیدنت یادم ک آمد گریه کردم