2777
2789

ما املت داشتیم با نون بربری و دوغ 😁

خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شامی

من به قربون هر ۱۲ جفت دنده های قفسه سینت که قلبتو نگه داشتن🖤میدونی من دارم تو اون لحظه که چشماتو قلبتو با انگشت نشونم دادی گفتی اینا مال تو باشن زندگی میگنم❤الهی هرچی از عمرم مونده خداازم بگیره نصیب تو بشه❤یادته بهت گفتم چشات مثله تیلست،یه تیله همون رنگی پیدا کردم اما حیف نمیتونم نشونت بدم❤۳ سال عمرم رفت ،خدا میدونه بقیه روزارو چجوری باید تحمل کنم❤کاش یروز بلند شم ببینم خواب بوده،دیگه نشناسمت❤ دلم میخاد زندگی کنم دوباره،قلبم درد میکنه❤خدایا من گذشتم تو ب بزرگیت یادشو از ذهنم ببر🖤من کاری از دستم بر نمیاد دیگ از کی کمک بخام ،خدا شاهده هر شب تا صب هردعا ک بلد بودم خوندم🖤دیگ کم اوردم🖤الهی من فدای قد و بالات بشم❤خوشبحال اونی ک تورو داره،چشم قشنگ من💔💋میشه اگ خاستی یه صلوات برام بفرستی❤

۸ماهمه

مبلاروجابجاکردم جاروزدم

دیوارارو با تی خاکشو گرفتم سقفو هم

سرامیکاشم تمیزکردم

آینه و میزجابجاکردم چقد سنگین

یهوبچم زودنیاد😓

باشوهرمم لج کردم اونم ازخداخاسه

الانم گشنمه

چکارکنم شاممو بسوزه؟بهم میگه ساندویچ برم بخرم😒میخام جرش بدم بگین چجوری؟فعلامحلش نمدم ینی کلانمیبینمش

خودش الان نشس نون پنیرسبزی خورد

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
۸ماهمه مبلاروجابجاکردم جاروزدم دیوارارو با تی خاکشو گرفتم سقفو هم سرامیکاشم تمیزکردم آینه و میزج ...

اخه تقصیر خودته ادم حامله مگه انقدر کار میکنه....یه چیزی میشد چیکار میکردی

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
اخه تقصیر خودته ادم حامله مگه انقدر کار میکنه....یه چیزی میشد چیکار میکردی

وقتی ۲۰روزه خونمو جارونزدم تمیزنکردم هرجمعه یه مناسبت توقامیلاش پیش میادو میندازیم تعطیلی بعدی که خودشم کمک کنه توباشی نمیسوزی ببینی براکارنیم ساعته دوساعت میره زنگ میزنی میبینی خونه ننه جونشه پیش خاهرجونش ؟که دوشب قبلشم رفته دیدن ننه جونشا نیازی نبود امروز بره

هرجور دیگه ایم بودم کارمیکرذم

کاش دردی چیزی بیاد دکتر بزنه استراحت مطلق جیگرم حال بیاد بازآواره بشه .نمیفهمید بیاد ارومم کنه کمکم کنه؟الکی مسخره بازی دراوردفقط

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
وقتی ۲۰روزه خونمو جارونزدم تمیزنکردم هرجمعه یه مناسبت توقامیلاش پیش میادو میندازیم تعطیلی بعدی که خو ...

از مردا ازین توقعا نداشته باش .....هرچی بزرگ شن هرچی تحصیل کرده شن....بازم خنگن....حرص نخور 

میشه برا حل مشکل پسر کوچولوم یه صلوات بفرستی...
از مردا ازین توقعا نداشته باش .....هرچی بزرگ شن هرچی تحصیل کرده شن....بازم خنگن....حرص نخور 

احمقن نه خنگ

شامتم نونی خاسی؟سینه مرغ باپیازو ادویه ابپزکن بعدریش کن سرخ کن با سیب زمینی

کباب تابه ای بزار

کوکپسیب زمینی

سیب زمینی ابپز باتخم مرغ

یاسسب زمینی ابپزکن له کن باپیاز و زرد چوبه سرخ کن عالیه