2821
2789
عنوان

هیستروسکوپی

277 بازدید | 10 پست

خانما کسی هیستروسکوپی تشخیصی انجام داده واسه سقط مکرر عملش چجوریه چند دقیقه طول میکشه بعدش درد داره من از بیهوشی میترسم خیلی دکترم نامه نوشت برام گفت برو بیمارستان کسی تا الان انجام داده چجوریه

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

من انجام دادم تا بحال دوبار 

عمل سرپایی چیز خاصی نیست با دستگاه معاینه دهانه رحم رو باز نگه میدارن بعدش یه دوربین کوچیک واسه چکاب میفرستن داخل رحم ببینن چخبره کلا ۱۵.۱۰ دقیقه زمان میبره

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انجام دادم تا بحال دوبار  عمل سرپایی چیز خاصی نیست با دستگاه معاینه دهانه رحم رو باز نگه می ...

عزیزم هزینش چقدر شد ؟

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
عزیزم هزینش چقدر شد ؟

بستگی داره به جایی که میری من بیمارستان پارسیان تو سعادت آباد رفتم هزینه بیمارستان شد ۳.۵ دکترمم جدا ۱.۵ گرفت دستمزد

خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf  ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰                            ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
بستگی داره به جایی که میری من بیمارستان پارسیان تو سعادت آباد رفتم هزینه بیمارستان شد ۳.۵ دکترمم جدا ...

یعنی هزینه پنج تومن شد کلا؟

یعنی هزینه پنج تومن شد کلا؟

اره عزیزم

متخصص زنان و زایمان در تهران

با کلیک روی لینک بالا لیست پزشکان متخصص زنان و زایمان همراه با آدرس و خدماتی که ارائه می دهند را مشاهده می کنید

برای دیدن لیست بهترین متخصصین هیستروسکوپی لینک زیر را ببینید

متخصصین هیستروسکوپی در تهران