خانما کسی هیستروسکوپی تشخیصی انجام داده واسه سقط مکرر عملش چجوریه چند دقیقه طول میکشه بعدش درد داره من از بیهوشی میترسم خیلی دکترم نامه نوشت برام گفت برو بیمارستان کسی تا الان انجام داده چجوریه
خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍
عمل سرپایی چیز خاصی نیست با دستگاه معاینه دهانه رحم رو باز نگه میدارن بعدش یه دوربین کوچیک واسه چکاب میفرستن داخل رحم ببینن چخبره کلا ۱۵.۱۰ دقیقه زمان میبره
خدایا شکرت بالاخره منم مامان شدم بعد از سه بار ivf ۱۵.۱۲.۱۳۹۹ بهترین روز زندگیم بود🥰🥰🥰 ایشالله دامن همه منتطرا زود زود سبز بشه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من برای مدت زیادی بود که درد پایین شکمم زیاد شده بود برای تشخیص به دکتر فرهانه امینی مراجعه کردم و ایشون با هیستروسکوپی مشکل منو متوجه شدند و درمان خیلی سریع شروع کردند.
بستگی داره ک پیش ی دکتر خوب بری تا درست انجام بده و دستگاشم خوب باشه من خاهرم انجام داده بود هیستروسکوپی تشخیصی پیش دکتر تاج بخش خیلی از دکترش راضی بود