2777
2789
عنوان

پیام شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 57 پست
بنظرم خانمها خیی زود تحت تاثیر قرلر میگیرن مردا هم این ویژگی رو شناختن و هرجا که دلشون بخواد ازش سواستفاده میکنن
گران باش !!!!! بگذار بهایت را بپردازند .... آدمها چیزهای مفت را مفت از دست میدهند
من خیلی به پس انداز علاقه دارم همیشه پولامو پس انداز میکنم ، ولی به شوشو میگم خرجش کردم خیلی بدردم خورده این پولای پس اندازی
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از شوهرم بدم میاد این متنم فقط دروغه. من تمام حرفام رومیریزم تو خودم. بدترین شرایطرو تحمل کردم بدترین بلاسرم اومد اما هیچکس خبر نداره. پس این منم که تنهام. دستام از استرس و غم میلرزه. باسن کمم استخون درد گرفتم که زمین رو از شدت درد گاز میگیرم. هکش بخاطر شوهرمه. سوهری که میگه بخاطر اسایشتدنبال پولم. اما وقتی من ارامشی ندارم وقتی خنده تیی رو لبم نیست. چه فایده. من زبری دستشو رو صوزت وگوشم حس کردم وقتی یکی خوابوند تو گوشم
گاه شادبودن میتواند کاری بس دشوار باشد . لازمه شاد زیستن جستجوی زیباییهاوخوبیهاست. یکی زیبایی منظره رامیبیند دیگری کثیفی پنجره را. این شماهستید که انتخاب می کنید چه چیزی را ببینید وبه چه چیزی بیندیشید کازانتزا کیس گفته است:« قلم ورنگ دراختیارشماست بهشت رانقاشی کنید وبعد٬وارد آن شوید».
آهو جان خیلی ناراحت شدم عزیزم ایشالا که مشکلت حل شه
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
والا من نگاه میکنم میبینم سرش رو میزاره میره من دو ساعت طول میکشه بخوابم، تا چشمام گرم میشه بچه انگار سنسور بهش وصله بیدارمیشه، تا بخوابونمش خوابم میپره، و دوباره از اول تا صبح تکرار میشه!
یعنی صبح زود بیدار میشن و دیگه تا شب نمیخوابن و بیکار نمیشن خواب ابدی هم یعنی مرگ چون میگن عمر مردها کمتر از زنهاست
میا اینا همش حالت ایده آل یه مرد نمونه رو توضیح داده[
آهو
بچه ها خواهش می کنم برای براورده شدن حاجتم یه صلوات مهمونم کنید ...جبران می کنم منم هر روز برای براورده شدن حاجات شما صلوات می فرستم ****اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم***😍😍😍