2777
2789
عنوان

پیام شوهرم....

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 57 پست
من خودم شدیدا پولکی هستم و از خرید و پول تو جیبم اصلت نمیگذرم ، در کنارشم زن خیلی خوبی واسه همسرم هستم...اینو خودم نمیگم خمسرم هر روز واسم یاداوری میکه که چقدر خوبم واسش...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره مردا مثل ما نیستن که وقتی دلشون میگیره برن واسه کسی درد و دل کنن و واقعا تو خودشون میریزن
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
نه دماوند جون سیر نیستم. حتا نتونستم بعد از 1 سال و نیم عروسی عکسای عروسیمو چاپ کنم بیارم..... فقط میگم دلم نمیاد همش سر پول اذیتش کنم چون خودشم ادمیه که اگه داشته باشه واقعا دریغ نمیکنه ازم
مامان سپنتا بنظر من هرچیزی هم افراطش بده هم تفریطش مثلا محبت به شوهر، اگه زیادی بهش محبت کنی لوس میشه اگه اصلا هم محبت نکنی دلسرد میشه میانه روی و اعتدال تو همه چیز خوبه
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
من یه عادتی که دارم اینه دلم نمیاد از پولهایی که شوهرم بهم میده خرج کنم مثلا وقتی یه چیزی برای خونه میخوام بخرم که خودمم پول داذم بازم از شوهرم پول میگیرم وقتیم میگه مگه خودت پول نداری میگم اون پولا مال خودمه با همم که باشیم اصلا خودش عادت داره اون پول میده
من اصلا پول پولی نیستم، با این وجود به نظرم میاد که همه مردا فکر میکنن همه زن ها پولکی هستن و از روی همین قضاوتشون میکنن البته ما حساب مشترک داریم و تابحال نشده پول بخوام، خودم هر چقدر لازمه استفاده میکنم، ولی اصلا ولخرج و بریز و بپاشی نیستم