2777
2789
میشه بگی اینی ک الان گفتی اسمش مصطفی هس😶🤢

۲۰ درصد😊

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
خب ممکنه چشاش ضعیف باشه اما نزنه😅 نه ندیدیش ...شایدم حواست نبوده

الحمدالله 😂😂😂

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

۲۰ درصد😊

ن من اینو دیدم فقط ایا من اینکی ک گفتی ی چیزی من هم دوسش دارم بعد میتونی بگی ایا با خواست خودم راضی میشم یا خانوادم اجبار میکنن بعد نیتونی بگی ک کارش جیه😅

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
ن من اینو دیدم فقط ایا من اینکی ک گفتی ی چیزی من هم دوسش دارم بعد میتونی بگی ایا با خواست خودم راضی ...

نه با خواست خودته و خوشت میاد ازش...فورا نه ولی حتما😍😅

شغلش هم فک میکنم وکیلی چیزی باشه..کلا یه شغلی که همش کیف سامسونت دستش میگره و کت و شلوار میپوشه😅❤

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
نه با خواست خودته و خوشت میاد ازش...فورا نه ولی حتما😍😅 شغلش هم فک میکنم وکیلی چیزی باشه..کلا یه ش ...

😐😐 میگم من کنکور قبول میشم کجا دولتی یا ن بنطرت شغل دار میشم یا خونه دار

نه با خواست خودته و خوشت میاد ازش...فورا نه ولی حتما😍😅 شغلش هم فک میکنم وکیلی چیزی باشه..کلا یه ش ...

میتونی بگی عجمه یا عربه 

😐😐 میگم من کنکور قبول میشم کجا دولتی یا ن بنطرت شغل دار میشم یا خونه دار

قبول میشی عزیزم دولتی اما به احتمال زیاد یه شهر دیگه😊

شاغل هم میشی اما نه رسمی😊

میتونی بگی عجمه یا عربه 

بیشتر عجمه...جنوبی هستین؟

چن سالته عزیزم؟

قبول میشی عزیزم دولتی اما به احتمال زیاد یه شهر دیگه😊 شاغل هم میشی اما نه رسمی😊

الحمدالله 😂

بیشتر عجمه...جنوبی هستین؟ چن سالته عزیزم؟

بله ۱۷ برا همین تعجب کردم گفتی هفت ماه چونکه زود نمیبرم دوس تدارم

بله ۱۷ برا همین تعجب کردم گفتی هفت ماه چونکه زود نمیبرم دوس تدارم

اهان شایدم ۷ سال دیگه بشه😅😉

اهان شایدم ۷ سال دیگه بشه😅😉

میشه درخواستمو قبول کنی عزیزم