2777
2789
میشه بهم بگی من کی ازدواج میکنم غریبه یا فامیل؟

خیلی غریبه نیست...یا فامیل دوره و یه آشنا معرفی میکنه

حدود ۷ ماه دیگه 😅

شاید بعد از عید پیداشون بشه😊

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
خیلی غریبه نیست...یا فامیل دوره و یه آشنا معرفی میکنه حدود ۷ ماه دیگه 😅 شاید بعد از عید پیداشون ب ...

یا خدا😂😂🤣🤣 بهم بگو بابام کی ماشین میگیره  بعد بگو ک عبد دوستم داره

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا خدا😂😂🤣🤣 بهم بگو بابام کی ماشین میگیره  بعد بگو ک عبد دوستم داره

چرا مگه دیره😐😅

قبل از عید ماشین میگیرن

اونم یکم دوستت داره اما عاشقت نیست😐😊

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
چرا مگه دیره😐😅 قبل از عید ماشین میگیرن اونم یکم دوستت داره اما عاشقت نیست😐😊

باهاش ازدواج میکنم

برای سلامتی پدرو مادرم دعا کنید تنها امید من تو این دنیا بابامه مادرم هستند🙏🏻مرسی بابت دعاهای قشنگتون مهربونا🤗😘
باهاش ازدواج میکنم

احتمالش کمه به نظرم🙃البته بستگی به مدت زمان آشتاییتونم داره

هعی بنظرت این دادگاه ب نفع منه یا اون بعد بگو اینوسط پول میدم 

پسر فامیلمون نزدیکه 😄 من میخامش و اصن وون اطاع نداره فک میکنی من فراموش میکنم یا اصن واقعن دوسش دارم

هعی بنظرت این دادگاه ب نفع منه یا اون بعد بگو اینوسط پول میدم 

به نفع شماس و تبرئه میشی😊

ان شالله هرچی خیره میش میاد😅😍

اگه مقصر نیستی که نگران نباش خدا باهاته❤

پسر فامیلمون نزدیکه 😄 من میخامش و اصن وون اطاع نداره فک میکنی من فراموش میکنم یا اصن واقعن دوسش دار ...

فراموش میکنی و فک میکنم دوست داشتنت حس زود گذره...حسم میگه مرد زندگیت یکی دیگس که بهتر از اونه😍😊

فراموش میکنی و فک میکنم دوست داشتنت حس زود گذره...حسم میگه مرد زندگیت یکی دیگس که بهتر از اونه😍😊

شخصیت این مرد چجور ادمیه ک میخام باهاش ازدواج کنم یعنی همین ک ت گفتیش😃

به نفع شماس و تبرئه میشی😊 ان شالله هرچی خیره میش میاد😅😍 اگه مقصر نیستی که نگران نباش خدا باهاته ...

اره بخدا ال دو ساله داغونم کرده

شخصیت این مرد چجور ادمیه ک میخام باهاش ازدواج کنم یعنی همین ک ت گفتیش😃

خیلی مهربونه و اولویت زندگیش میشی...یکم حساسه اما اگه کسی رو دوست داشته باشه به خاطرش هرکاری میکنه...دست و دلوازه و کم حرف ...عاشق بچه هاس ولی منطقیه خیلی...قد بلند و نسبتا لاغره و عینک میزنه گاهی😐😊😅

خیلی مهربونه و اولویت زندگیش میشی...یکم حساسه اما اگه کسی رو دوست داشته باشه به خاطرش هرکاری میکنه.. ...

عینک میزنه😂🤣  میتونی بگی دیدمش تا ال

خیلی مهربونه و اولویت زندگیش میشی...یکم حساسه اما اگه کسی رو دوست داشته باشه به خاطرش هرکاری میکنه.. ...

میشه بگی اینی ک الان گفتی اسمش مصطفی هس😶🤢

عینک میزنه😂🤣  میتونی بگی دیدمش تا ال

خب ممکنه چشاش ضعیف باشه اما نزنه😅

نه ندیدیش ...شایدم حواست نبوده