2777
2789
ببخشید شرمنده تو هفته بعدی اونو میبینم؟؟

فک کنم دوهفته دیگه...شایدم بعد از عید🙃

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به احتمال زیاد تو سال جدید اگه نشد اوایل سال بعد😊

میشه بگین اینبار نی نی م میمونه برام یا نه..؟!

و جنسیتش چیه..؟!

آخه سابقه سقط داشتم و یه دختر رو از دست دادم..

ممنون میشم پاسخ بدین

واستون صلوات هم فرستادم

سپاسگزارم

چون اعتماد به نفس نداری😊 حسم میگه زمستون سال دیگه ازدواج میکنی😊

منا بگو کی دیگه برام خواستگار میاد   

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
میشه بگین اینبار نی نی م میمونه برام یا نه..؟! و جنسیتش چیه..؟! آخه سابقه سقط داشتم و یه دختر رو ا ...

بارداری عزیزم؟

بله این دفعه خدا بهتون یه دختر ناز میده😍😅

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
منا بگو کی دیگه برام خواستگار میاد  

اواخر اسفند😊

اواخر اسفند😊

ممنون عزیزم انشاءالله که بشه خودم حس میکنم یه خانومی از اشناها سربسته یچی گفت خدا کنه بیان و شرایط جور شه  برا انرزی مثبت دادنت برات ایت الکرسی میخونم

خدای من شکرت🌷انرژیِ مثبت یعنی امیدوار باش ، یعنی دعا کن ، یعنی بخند ، یعنی به چیزهای خوب فکر کن ، به روزهای خوب فکر میکنم ، میخندم ، و با دلی سرشار از امید ؛ برایِ آرزوهام دعا میکنم و بلند میشم ، چرا که میدونم هیچ دعایی ، بدونِ تلاشِ منمستجاب نخواهد شد ☺️✌️  
از دست من ناراحته؟  چه احساسی بهم داره؟؟ بهم پیام میده؟؟

یکم ناراحته اما زیاد بهش فکر نمیکنه...وقتی ناراحت میشه یکم از حسش بهت کم میشه که باید از دلش در بیاری🙃😊

بیشتر منتظره تو پیام بدی اما اگه ندی میده🙃

ارع عزیزم  ان شاءالله خیلی میترسم از اینک اینبارم از دستش بدم

نه گلم نگران نباش این دفعه خدا بهتون لطف میکنه😍😅

فقط باید مواظب باشی❤

ممنون عزیزم انشاءالله که بشه خودم حس میکنم یه خانومی از اشناها سربسته یچی گفت خدا کنه بیان و شرایط ج ...

ممنونم گلم ان شالله هرچی خیره پیش بیاد😅❤