2777
2789

بگذار

تیکربه وقت تولدیک سالگی عشق مامان باباحنانه جونم🤩🤩خداروشکردخترم ۷ونیم شب۲۴مهرروزآغازامامت امام زمان بدنیااومد🌷لطفابرااینکه همه نینیاونینی من بسلامت بدنیابیان یه صلوات بفرستین🌷من به لطف خدای مهربونم مادرشدم الحمدلله 😍وخداروهزاران هزاربارشکرمیکنم😍 بهترین هدیه رودرست روزولادت مولامون امام علی(ع)به منوهمسرم داد😍خداجونم نمیدونم چطورشکرنعمتتوبجابیارم انشاالله بتونیم مادرپدرخوبی باشیم ومهدی گونه تربیتش کنیم خداجونم خودت مراقب کنجدم باش🥰امروزدرتاریخ۱۳۹۹/۱۲/۲۵صدای قلب کوچیکشوشنیدم قربونش بشم🤩امروز۱۴۰۰/۲/۲۹رفتم سونووفهمیدم یه دخمل مامانی توراهه خداجونم شکرت که منولایق دختردارشدن دونستی🤩🤩😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها منم هر کاری میکنم نمیتونم عکس بزارم..یکی دقیق بگه باید چی کار کنیم..مو به مو مرسی♥️

آره منم رفتم گوگل قسمت فرستادن عکسو ک زدم انتخاب نداشت باید عکس می گرفتم من می خوام از گالری بفرستم‌

آره منم رفتم گوگل قسمت فرستادن عکسو ک زدم انتخاب نداشت باید عکس می گرفتم من می خوام از گالری بفرستم‌

منم بهم گفتن برو سایت آپلود رفتم عکس رو هم انتخاب کردم نشد

حالا شما برو تو سایت آپلود عکس ببین میشه

شاید نت من مشکل داشته

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

رفتم آپلود شد پس ۰طور بفرستم اینجا

همون منم تو اونجاش موندم به خاطر اون گفتم یکی کامل بگه چیکار کنیم

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

گلم دقیق راهنمایی کنید من رفتم برعکس هم آپلود شد چطور نی نی سایت بفرستم 

ببین عزیزم وقتی میخوای نظر بدی تو این تاپیک بالای متنی که میخوای بنویسی بغل شکلت ،دومین گزینه رو میزنی که نشانه عکسه...بعد نوشته عکس را اینجا بیندازید...که باید روش کلیک کنی و عکسا برات میاد که باید انتخاب کنی یکیو

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱