2777
2789

بچها عکس متحرک میخوام بزارم اینو میزنه چیکار کنم.؟؟https://uupload.ir/files/py03_screenshot_20210210-161233_samsung_internet.jpg

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چند گیگ؟ قطعاتش عوض شده؟ 

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
سلامت باتری از کجا فهمیدی😕

توی ستینگ میزنه

مدیکال استیودنت که میگن منم 😜... نوروسرجن آینده 😐 ۷ سال عمومی بخونیم ۲ سال طرح عمومی ۵ سال تخصص ۲ سال طرح تخصص ۲ سال فوق تخصص بعدم مستقیم برم خانه سالمندان .... اینم شد خلاصه بیوگرافی یه پزشک
بچها عکس متحرک میخوام بزارم اینو میزنه چیکار کنم.؟؟ https://uupload.ir/files/py03_screenshot_2021021 ...

فرمت عکست جز اینا نیست

عکس متحرک فرمتش معمولا  gif هست

مثلا مال فیلمی به اسم left و فرمتmp4  اسمش میشه

left.Mp4

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم
فرمت عکست جز اینا نیست عکس متحرک فرمتش معمولا  gif هست مثلا مال فیلمی به اسم left و فرمتmp4 & ...

مرسی عزیزم خب حالاچیکار کنم ک بتونم همونو بزارم یعنی میتونم کاری کنم؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
۱۲۸نه همه چیش اورجینال 

۷ و ۶۰۰

مرسی عزیزم خب حالاچیکار کنم ک بتونم همونو بزارم یعنی میتونم کاری کنم؟

اسمش چیه؟

عکس بزار ازش

با برنامه فرمتش رو تبدیل به گیف کن

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم