2777
2789
عنوان

من کرونا گرفتم؟

94 بازدید | 11 پست

حس بویاییم اونقد کم شده که باید یه عالمه بو.کنم تا یه کوجولو بو حس کنم سرفه های خشششک چند روزه و سردرد و گلو درد بنظر خودم کروناست ولی دکتر نرفتم میترسم نباشه برم بگیرم از بیمارستان میترسم در کل حالم زیاد بد نیست قرنطینه کاملم حس چشایی دارم ولی حس بویایی مویایی اصصصلا به شدت ضغیف در حد هیچ

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍
۴۰۳۰ تماس بگیر

میدونم قبلا تماس گرفتم هرکی زنگ میزنه همینو بهش میگن به اولین مرکز درمانی مراجعه کنید😂آدمای الکی

خدا جونم ببخشیدا ولی بچمون رو بهمون بده دیگه آخه قربونت بشم راستش باباش راضی نیست اینقد بیرون از خونه باشه بچه باید تو خونه بابای خودش باشه😘😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم قبلا تماس گرفتم هرکی زنگ میزنه همینو بهش میگن به اولین مرکز درمانی مراجعه کنید😂آدمای الکی

منم یه هفته اس گلوم میخاره و سرفه میکنم البته شبها میترسم برم آزمایش

منم یه هفته اس گلوم میخاره و سرفه میکنم البته شبها میترسم برم آزمایش

والا منم میترسم برم بدتر بشم یا کلا نداشته باشم برم با کرونا تشریف بیارم خونه ولی طی این چند روز یه جوری درمان سفت و سختی کردم که از غرپب تا حالا جز حس بویاییم دیگه هیچیم نیست نه سر درد نه گلو درد نه سرفهمن قرص آزیترومایسین و فاموتیدین هر ۸ ساعت خوردم هرشب امام کاظم خوردم جوشونده و آویشن و البته بخور جوش شیرین هم عالیه یعنی یه جوری سفت و سخت شروع به درمان کردم که کرونا متعجب مونده بود از کدوم سوراخ فرار کنه😂و البته از همون اولش که حس کردم کرونا دارم نترسیدم خودمو جمع و حور کردم

والا منم میترسم برم بدتر بشم یا کلا نداشته باشم برم با کرونا تشریف بیارم خونه ولی طی این چند روز یه ...

آفرین انشالله هرچی زود خوب شی همیشه سلامت باشی من شیر میدم میترسم قرص بخورم

آفرین انشالله هرچی زود خوب شی همیشه سلامت باشی من شیر میدم میترسم قرص بخورم

ممنونم عزیزم بعضی از دارو ها سیف و امن هستن با یک پزشک مشورت کن بخور من خودم یکبار با اینکه بهش گفتم مشکوک به بارداری ام اما گفت چندتا از انتی بیوتیک ها امن هستن حالا یه مشورت بکن اما تا میتوتی مایعات و جوشونده و دمنوش آویشن بخور اینا که دیگه بد نیستن تازه شیرم زیاد میکنه واسه نی نی هم خوبه

من کرونا گرفته بودم فقط سردرد داشتم و بیحال بودم البته برای هر کسی علائمش متفاوته  ولی فک میکن ...

بنظرت تست بدم با وجود اینکه دارم کم کم بهتر میشم!