2777
2789
عنوان

سقط جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 79 پست
یه دوستی دارم لیسانس بود تازه هم ازدواج کرده بودکارمند بانک هم بود فوق لیسانس شرکت کرد و قبول شد اون ...

این دوستم موقعی که حامله شد هم همینطور بود و میخواست سقطش کنه ولی مادرش مانع شد و الان پسرش ۶ سالشه 

اینها رو گفتم بگم سختی همیشه هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چاره ای ندارم و اینکه حسم میگه این ا دونه بچه نیس چن تاس

ای کاش خدا اون بچه رو به مای منتظر میداد که سالهای سال چشم انتظاریم و خسته شدیم اینقدر خدا خدا کردیم 

یه دوستی دارم لیسانس بود تازه هم ازدواج کرده بودکارمند بانک هم بود فوق لیسانس شرکت کرد و قبول شد اون ...

خوش ب حالش 

ولی من خیلی مشکل دارم شوهرم با مامانم نمیسازه ...مامان بخواد بیاد منو بعد زایمان جمع کنه اینا ...باز ا شری درست میشه 

ای کاش خدا اون بچه رو به مای منتظر میداد که سالهای سال چشم انتظاریم و خسته شدیم اینقدر خدا خدا کردیم ...

ببخشید سوال می پرسم یعنی ایوی اف و ای یو ای هم براتون جواب نمیده ؟

خاله من دخترش رو با ایوی اف باردار شده البته فکر کنم بعد دو بار که افتاد الان دخترش ۹ سالشه دو باره رفتن یکی دیگه کاشتند انشالله که بگیره

میگن زیر چهار ماه روح نداره و اگر شرایطش رو نداشته باشی و همسرت هم راضی باشه مشکلی نداره البته گناه ...

منم الان سه ماهه باردارم خیلی گریه کردم و تصمیم به سقط داشتم اطرافیان منو نصیحت کردن و گفتن وقتی خودت نخاستی و خدا خواسته نباید به حکمتش شک کنی و همچنین گفتن اگر سقط کنی بعد از اون هر اتفاقی تو زندگیت رخ بده خودتو سرزنش میکنی که حتما بخاطر سقط بوده و عذاب وجدان خواهی داشت.دیگه منصرف شدم.روزای اول خیل ناراحت بودم ولی الان بهترم.حکمتش رو شکر