2789
عنوان

تنهایی

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست

[QUOTE=176589134]۳۵مجرد [/QUOTE😔😔

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای عزیزم خیلی سخته خدابهت صبربده.خدارحمتشون کنه.چندسالته؟متاهلی؟

۳۵ مجرد حداقل اگه کرونا نبود با کلاسی چیزی خودمو سرگرم می کردم اینقد کرونا واسم کابوس شده فقط واسه مایحتاج ضروری بیرون می رم چون اگه کرونا بگیرم کسی نیس ی لیوان آب دستم بده

۳۵مجرد 

توی وات هست .خواستی درخواست دوستی بفرس 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

فک می کنی عزیزم پیش میاد ک چند شبانه روز با کسی صحبت نمی کنم گاهی فک می کنم حرف زدن یادم رفته

من خودمم درونگرام و خجالتی اینقدر مسخره م کردن زدن تو سرم منم حال تو رو دارم باز خوبه تو ی مدتع اینطور شدی من همش در این وضعیتم

من خودمم درونگرام و خجالتی اینقدر مسخره م کردن زدن تو سرم منم حال تو رو دارم باز خوبه تو ی مدتع اینط ...

خجالتی نیستم اتفاقا پدرمادر خدا بیامرزم خیلی بهم بها می دادن احترام هیچی واسم کم نمی ذاشتن ولی خب کلا روحیم طوریه ک با دوستام رفتو آمد نمی کنم بدم میاد کسی وارد حریم خونم بشه ولی در حد واتساپ ک از دوستام خبر داشته باشم هستم 

استارتر تاپیکاتو خوندم موقعیتت عالیه کمی به ظاهر زندگیت برس تا بیشتر به چشم بیای ان‌شاءالله یه ازد ...

نمی دونم با این شرایط ک به قول شما موقعیت عالی هستش چرا خواستگار خوب ندارم یا بهتره بگم اصلا خواستگار ندارم 

نمی دونم با این شرایط ک به قول شما موقعیت عالی هستش چرا خواستگار خوب ندارم یا بهتره بگم اصلا خواستگا ...

اول به ظاهر حسابی برس برای روحیه خودت

فعالیتتو تو اجتماع بیشتر کن

ساده ترین راه اینه که یه خانومایی دستشون تو کار خیره تو مساجد زیادن بهشون بسپاری برات خواستگار بفرستن و بگی مثلا مرد بچه‌دار نمیخوام، مرد مجرد و فلان بفرستید

معیارای مهم خودتو بگو 

اول به ظاهر حسابی برس برای روحیه خودت فعالیتتو تو اجتماع بیشتر کن ساده ترین راه اینه که یه خانومای ...

نمی دونم خوب یا بد ولی کلا ارتباط نمی گیرم با کسی جز اینکه طرف مقابل سرصحبت باز کنه سرزبونم خوبه ها ن اینکه بی سر زبون باشم ولی نمی دونم چرا اصلا نمی تونم آغاز کننده ی ی رابطه باشم