2777
2789
عنوان

نماز کن فیکون حضرت ابوالفضل عباس (ع) برای حاجت گرفتن تضمینی

| مشاهده متن کامل بحث + 107935 بازدید | 234 پست
سلام خواهر عزیزم انشاءالله به خواسته دلت برسی گلم  برات دعا میکنم و آیت الکرسی میخونم امیدوارم ...

سلام قربونت برم❤❤ممنونم عزیز  دلم،خانمی میکنی،،انشاءالله شما وهمه ی حاجت مندا حاجتشون اگه به صلاحشون هست حاجتشون روا بشه،،،هیچ کارخدا بی حکمت نیست قربونش برم خودش میدونه چی به صلاحمونه،،،همسرم رفت درمورد خونه ای که خوشمون اومده بود پرس وجو کرد خوب شد جور نشد ،،مناسب نبوده وخونه مشکل داشته اساسی

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عزیزدلم...محتاجم به دعای شما عزیزان انشالا به حق آبروی آقا ابوالفضل العباس، همه حاجتمندان حاجت ...

قربون دلت گلم❤😍🥰انشاءالله همه ی حاجت مندا حاجتشون روا بشه،الهی آمین،،،خوب شد جور نشد مناسب نبوده وخونه مشکل داشته،،،قربون خدا برم که صلاح کارهارو فقط خودش میدونه🥰😍😍

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السوء اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم

فدات عزیزم....انشالا حاجت روا باشید.

امشب اولین نماز توسل به آقا ابوالفضل العباس رو خوندم. برای شما دوست نازنین و همه دوستایی که به این تاپیک اومدند و التماس دعا داشتند، دعا کردم.  انشالا همگی حاجت روا و دست پر بر می گردیم به آبرو و عزت قمر بنی هاشم

من خوندم نماز رو انشاا مورد قبول خدا باشه قسمت بشه فردا هم بخونم

قبول باشه عزیزدلم....انشالا حاجت روا باشید.

منهم امشب اولین نماز توسل به آقا ابوالفضل العباس رو خوندم و فرداشب دومی رو می خونم.

برای شما دوست نازنین و همه دوستایی که به این تاپیک اومدند و التماس دعا داشتند، دعا کردم.  انشالا همگی حاجت روا و دست پر بر می گردیم به آبرو و عزت قمر بنی هاشم

ممنون گلی یادت بودم سر نماز انشاا مورد قبول خدا باشه

خیلی خیلی ممنونم عزیزدلم....قبول باشه.

انشالا همه دوستان، بزودی حاجت روا میشید و میاین اینجا از خاطره حاجت روایی تون میگید به حق قمر منیر بنی هاشم

قربون دلت گلم❤😍🥰انشاءالله همه ی حاجت مندا حاجتشون روا بشه،الهی آمین،،،خوب شد جور نشد مناسب نبوده و ...

فدات عزیزم....الهی همگی حاجت روا بشیم به حق باب الحوائج قمر بنی هاشم.

خداروشکر که زود متوجه شدین و این شر، برطرف شد.

انشالا بهترین براتون رقم بخوره عزیزم.

فدات عزیزم....الهی همگی حاجت روا بشیم به حق باب الحوائج قمر بنی هاشم. خداروشکر که زود متوجه شدین و ...

الهی آمین

ممنونم عزیز دلم😍

الهی امین.  برای سلامتتتی عززیزانم دعا کن لطفا مخصوصا مادرم❤🙏

انشالا تا همیشه در کنار عزیزانتون سلامت و دلخوش باشید و سایه مادر عزیزتون تا همیشه بالاسرتون باشه و عمری طولانی و بابرکت داشته باشند عزیزم  

الهی امین منم هر دوبار خوندم❤❤

قبول باشه انشالا...

الهی که بزودی زود حاجت روا میشید.

انشالا که هرکسی با یه امیدی اومد اینجا به حق معرفت و غیرت قمر بنی هاشم ناامید نمیشه.