2777
2789
انشالله دامنت سبز میشه ،چند بود فولیکولت؟

مرسی جان. گفت ۵ تا داری دوتاش خ خوبه

بعد از سونو ک روز ۱۲ سیکل بود ۴ تا سینال داد .

بعد کلومیفنم خورده بودم

استرادیولم میخورم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی جان. گفت ۵ تا داری دوتاش خ خوبهبعد از سونو ک روز ۱۲ سیکل بود ۴ تا سینال داد .بعد کلومیفنم خورده ...

بسلامتی، انشالله که هرچی خیره پیش میاد، منم همینطور خیلی دارو مصرف کردم، ولی فقط یدونه ش بالای ۱۸ رسید🤭با همون یکی حامله شدم 🫠

بسلامتی، انشالله که هرچی خیره پیش میاد، منم همینطور خیلی دارو مصرف کردم، ولی فقط یدونه ش بالای ۱۸ رس ...

بعد از چند بار امپول اینا باردار شدین؟

بعد ببخشید اقدامتون ی شب درمیون بود؟

امروز دوتا hcg زدمبعد از ۴ ساعت کمردرد شدیدگرفتم روباره فردام دوتا دیگ.

بعد از چند بار امپول اینا باردار شدین؟بعد ببخشید اقدامتون ی شب درمیون بود؟امروز دوتا hcg زدمبعد از ۴ ...

من یک ماه تزریق کردم که iui انجام دادم و اصلا طبیعی اقدام نکردم، باردار نشدم، ماه بعدش دارو زدم ولی برام iui نکردن گفتن برای یدونه انجام نمیدیم، خواست خدا بود، شب ازادسازی زدم، فردا عصرش اولین اقدامم بود، بعد تا ۱ هفته یروز در میون

من یک ماه تزریق کردم که iui انجام دادم و اصلا طبیعی اقدام نکردم، باردار نشدم، ماه بعدش دارو زدم ولی ...

میگم امشب فرداشب پس فرداشب پشت هم اقدام کنم بهتر نیست؟

بعدش ی روز درمیون.

خداروشکرک جواب گرفتی عزیزم، برای منم دعا کن بخدا شکمم سوراخ سوراخ شد انقد این ماه امپول زدم

۶ تا hmg چهارتا سینال ۴ تا hcg :(

میگم امشب فرداشب پس فرداشب پشت هم اقدام کنم بهتر نیست؟بعدش ی روز درمیون.خداروشکرک جواب گرفتی عزیزم، ...

انشالله جواب میگیری به راحتی میگذرونی این دوران رو، خوبه اتفاقا اولشم بعضیا توصیه میکنن هر روز اقدام کنید، کاملا میفهممت من با تزریق داروها از لحاظ روحی روانی از هم گسستم واقعا😑ولی حاملگی با خودش یک ارامش عمیقی میاره مخصوصا ماههای اول

انشالله جواب میگیری به راحتی میگذرونی این دوران رو، خوبه اتفاقا اولشم بعضیا توصیه میکنن هر روز اقدام ...

خداکنه بگیره.. خسته شدم حوصله ندارم، دکترم ی شهر دیگست رفت و آمد میکنم.

انشالله جواب میگیری به راحتی میگذرونی این دوران رو، خوبه اتفاقا اولشم بعضیا توصیه میکنن هر روز اقدام ...

شما از روز چند اقدام کردی عزیزم

ی روز درمیون بود ایا؟