2777
2789

من بخاطر شغل همسرم کل خریدای خونه با منه .از پوشاک،لباس،موادغذایی .هفته ای یه تومن بهم میده دیگه کارنداره .الان وسایل خونه چند تیکه لازم دارم نمیخره برام با اینکه درآمدش واقعاااا خوبه

من ماهی یه تومن میگیرم فقط واسه قرتی بازی 

که هر دو سه ماه میرم یچیز خیلی توپ میخرم ،لوازم آرایشی، لباسی، چیزی

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سکوت کنم‌بهتره

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

پولی نمی گیرم، خودم حقوق دارم

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
من ماهی یه تومن میگیرم فقط واسه قرتی بازی  که هر دو سه ماه میرم یچیز خیلی توپ میخرم ،لوازم آرا ...

چقدر خوب.من واسه قرتی بازی پول نمیگیرم😔باید از خرج خونه بزنم

چقدر خوب.من واسه قرتی بازی پول نمیگیرم😔باید از خرج خونه بزنم

خب از خرج خونه بزن

کم. کم شوهرتو یکاری کن خودش بره خرید، اینجوری بهتره

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺
چرا؟؟؟خودتم کار کنی ب نظرم بگیر از شوهرت ک بفهمه زنم خرج داره

ما همچین سیاستی در زندگیمون نداریم، همه چیزمون مشترکه

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
نمیره،اصلا نمیشه! نمیده خسیسه.یه پول لیزر ساده رو نمیده😭

بابا بکن  ،تیغش بزن 

ما همچین سیاستی در زندگیمون نداریم، همه چیزمون مشترکه

منم قبلا سرکار میرفتم.اما پولمو واسه خودم طلا میخریدم.ک بعدش فروختم و خونه خریدیم .تو زندگی چیز مشترک زیاده ،کلا زندگی مشترکه ولی خب پول هیچی نگیری ب نظرم سخته

منم قبلا سرکار میرفتم.اما پولمو واسه خودم طلا میخریدم.ک بعدش فروختم و خونه خریدیم .تو زندگی چیز مشتر ...

موافقم که نمیشه برای همه زندگی ها یه نسخه واحد ارائه کرد.

بابا بکن  ،تیغش بزن

انقدر خسیسه.گریم در میاد بخوام بگم😭جم میکنه واسه خودش ماشین عوض میکنه.ب من و بچم فقط پول خرج خونه میده.الان دندونام از کی خرابه میخوام عوض کنم نمیده.دیگه موندم چ جوری بکنم؟پیش ما همش آه و ناله ک ندارم بعد میبینم ب مامانش ۵ تومن داده برای خونشون

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792