2777
2789
سلام ،برای آقایون تاثیراته خیلی خوبی داره گلم ،بله امکان درمان هست ،تو همین نی نی سایت سرچ کنین خیلی ...

مرسی عزیزم میترسم چون یه بار سقط داشتم شوهرم آزمایش داد اسپرماش ضعیف و کم تحرکه دکتر گفت ۹۹درصد غیر عادی هست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم میترسم چون یه بار سقط داشتم شوهرم آزمایش داد اسپرماش ضعیف و کم تحرکه دکتر گفت ۹۹درصد غیر ...

خرنوب اصل رو پیدا کنین و کمترین زمانش ک اثرش مشخص بشه باید ۴۰ روز مداوم مصرف بشه ،شما بعد دوماه مصرف شوهرتون مجدد آزمایش بده و اگر قلیون و سیگار میکشن قطعش کنن . تا وقتی نتیجه دلخواه بگیرین استفاده کنن خرنوب رو .

خرنوب اصل رو پیدا کنین و کمترین زمانش ک اثرش مشخص بشه باید ۴۰ روز مداوم مصرف بشه ،شما بعد دوماه مصرف ...

سیگاری نیست گاهی فقط قلیون.از امشب میگیرم براش میترسم دکتر بگه واریکوسل داره چون میگه عمل نمیکنم تحت هیچ شرایطی

سیگاری نیست گاهی فقط قلیون.از امشب میگیرم براش میترسم دکتر بگه واریکوسل داره چون میگه عمل نمیکنم تحت ...

إن شاءالله به امید خدا 🥰 واریکوسل اگه خفیف باشه نیاز به عمل نداره و با دارو برطرف میشه.و اکثرا آقایون دچارش هستن.

مرسی عزیزم میترسم چون یه بار سقط داشتم شوهرم آزمایش داد اسپرماش ضعیف و کم تحرکه دکتر گفت ۹۹درصد غیر ...

سلام عزیزم. شوهر من دقیقاااا همین مشکل داشت و خداروشکر مشکلش با خرنوب حل شد. بعد سه ماه رسید به 7% و بعدم 13%.خاستین شماره اون کسی که ازش گرفتم بهتون میدم چون باید خرنوب اصل و تازه باشه