2821
2789
عنوان

هیستروسکوپی

155 بازدید | 9 پست

خانما کسی هیستروسکوپی تشخیصی انجام داده عملش چجوریه چند دقیقه طول میکشه بعدش درد داره من از بیهوشی میترسم خیلی دکترم نامه نوشت برام گفت برو بیمارستان کسی تا الان انجام داده چجوریه

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

من درمانیشوانجام دادم پولیپهای رحمم روخارج کردن کلا نیم ساعت شد خیلی راحته درداصلا نداری بیهوشیش هم چون زمانش کمه داروزیادتزریق نمیکنن که بعدش اذیت بشی

َمن جــــــهـــانم روبه لبـخــ💋ــند تومدیــــــــونم💘🧿 🌹🌹🌹
من درمانیشوانجام دادم پولیپهای رحمم روخارج کردن کلا نیم ساعت شد خیلی راحته درداصلا نداری بیهوشیش هم ...

عوارضی براتون نداشت مواد بیهوشی چون من همیشه کهیر میزنم میترسم چیزیم بشه و اینکه من سقط مکرری هستم ممکنه عمل باعث نازایی من بشه

خدایا هزار بار شکرت که دخترمو سالم بهم دادی ازت ممنونم میدونم هر چقدر شکرت کنم کمه باوجود سه تا سقط بمن یه فرشته ناز دادی خدایا شکرت شکرت شکرت 🤲💫😍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عوارضی براتون نداشت مواد بیهوشی چون من همیشه کهیر میزنم میترسم چیزیم بشه و اینکه من سقط مکرری هستم م ...

نه عوارض نداشت باعثنازایی نمیشه فقط توی رحم رو چکاپ میکنن ببینن چطوره که سقط میکنی

چندتاسقط داشتی؟ من دوبارسقط کردم😔

نه عوارض نداشت باعثنازایی نمیشه فقط توی رحم رو چکاپ میکنن ببینن چطوره که سقط میکنی چندتاسقط داشت ...

من سه تا سقط کردم تا الان سه تاشونم شش هفته بودن ازمایشای ایمنی انعقادی دادی من دادم مشکلی نبود 

نه عوارض نداشت باعثنازایی نمیشه فقط توی رحم رو چکاپ میکنن ببینن چطوره که سقط میکنی چندتاسقط داشت ...

از هیستروسکوپی نتیجه ای نگرفتی

از هیستروسکوپی نتیجه ای نگرفتی

پولیپاموکه برداشتن لکه بینی هام قطع شد قبلش٣ماه لکه بینی داشتم تموم نمیشد

ان شالله به زودی بارداربشی گلم

پولیپاموکه برداشتن لکه بینی هام قطع شد قبلش٣ماه لکه بینی داشتم تموم نمیشد ان شالله به زودی با ...

ممنون عزیزم همچنین خودت

عوارضی براتون نداشت مواد بیهوشی چون من همیشه کهیر میزنم میترسم چیزیم بشه و اینکه من سقط مکرری هستم م ...

من تقریبا 20 روز پیش انجام دادم اخه مشکل ناباروری دارم دیگه دکتر گفت انجام بده چک کنیم درد که نداشتم و فقط چندروز لکه بینی داشتم بعدش