2777
2789

من با صابون سفیداب پنبه رو محو شد😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی مشکل ک ماها داریم اگه هم بگن فلان چیزو ۱ماه بزن سر یه هفته خسته میشیم دیگه انجام نمیدیم

نه من اینجوری نیستم ببینم نتیجه میگیرم استفاده میکنم

مثلا هرشب چند ماهه سرم مژه و ابرو میزنم خیلی خوشحالم

یا حاضرم چند ماه بادکش استفاده کنم برای رشد سینه😬

واسه تنها چیزی که گاهی خسته میشم لاغر شدنه😬

یعنی چاقی؟؟بد چطور سینه نداری؟؟؟

چاق نیستم

الانم اضافه وزن ندارم

ولی دوست دارم خیلی لاغر شم

چه ربطی به چاقی داره سینه؟ ژنتیکه

دارم مث اروپایی هاس نه ایرانی ها

نیمخوام خیلی بزرگ شه یه سایز راضی ام😬

آره عزیزم چون خیلی چاق بودم و لاغر شدم ترک سفید دارم ولی زیاد نیست بیشتر پهلوهام و سر شونه م مشخصه

واییی رو اعصابه منم دارم فوق العاده اذیت میشم ولی ی مدته دارم روغن زیتون میزنم قرص ویتامین eهم خالی میکنم رو ترکا ماساژ میدم بقیه ک دیدن میگن کمتر شده

واییی رو اعصابه منم دارم فوق العاده اذیت میشم ولی ی مدته دارم روغن زیتون میزنم قرص ویتامین eهم خالی ...

اع؟ یعنی منم امتحان کنم؟؟؟

برای منم رو اعصابه ولی چون جاهای رو اعصاب بیشتری دارم زیاد رو این زوم نکردم فعلا

منتظرم یه ده کیلو کم کنم بعد برم سراغ این؟؟؟

روغن زیتون ماساژ و خوراکی فرقی نداره؟؟؟

من شنیدم میگن برنزه کنی محو میشه نمیدونم بعدش دوباره سفید شی اینام مشخص میشن یا نه😐

کامل از بین رفت؟

کامل مثل قبل نشده ولی تا هفتاد هشتاد درصد محو شده😊

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ