2777
2789
عنوان

کی میتونه ثابت کنه که الان خواب نیس

137 بازدید | 11 پست

همه ما وقتی گاهی خواب میبینیم که داریم با موبایل با یکی چت میکنیم, و در همون عالم خواب مطمئن هستیم که همه چیز واقعی هست, رنگها, وسایل اطرافمون, و حتی همه آدمهای تووی خواب.. و فقط وقتی میفهمیم که همه چی خواب بوده, که بیدار بشیم... الان دقیقا همون حالتها رو داریم تجربه میکنیم, چطور میتونید ثابت کنید که بیدار هستید.

حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شایدم خاب باشیم خدامیدونه

آرایش کردن تنها باعث می‌شود که از بیرون زیبا دیده شوید، اما اگر از درون زشت باشید به شما کمکی نخواهد کرد، مگر آنکه لوازم آرایش را بخورید!   آدم عاقل میفهمه ک از غم خوردن کاری ساخته نیست، میزنه زیر خنده هر چه بادا باد

من همیشه  توی خواب آرزوهامو زندگی میکنم ولی توی دنیای واقعی نه 

پس الان خواب نیستم

آهای طعنه زده چشم تووو به چشمای راسو            ستاد مبارزه با تبعیض علیه حیوانات                            دوستانی که تو امضاتون مینویسید کاربری برای دونفره،زور نزنید عزیزان ما باور نمیکنیم                    خسته از جانی که در قفسی به نام تن اسیر است🥀

الانم خوابیم وقتی بمیریم از خواب بیدار میشیم

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

اتفاقا امام علی هم میفرماید:

«دنیا خواب و‌خیالی بیش نیست،بیداری واقعی از بعد از مرگ شروع میشه»

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

من همیشه  توی خواب آرزوهامو زندگی میکنم ولی توی دنیای واقعی نه  پس الان خواب نیستم

همین که از صبح تا شب دنبال یه هدفی هستی, یعنی که داری با آرزوهات زندگی میکنی.  البته به شکل خواب

حس ششمی نيستم نیستم نیستم 🏃