2777
2789
عنوان

زناشویی

201 بازدید | 17 پست

سلام خسته نباشید یه سوال دارم ...من خانمی هستم که ۳ سال ازواج کردم ...کوچیک بودم ناخواسته متاسفانه بهم تجاوز شد..و هیچ وقت جرات رفتن به دکتر و ترمیم نداشتم ..ولی موقع تجاوز خونی ندیدم شایدم من کوچیک بودم نمیدونستم..وقتی ازدواج کردم خون توی واژنم ریختم..البته خیلی دردناک بود خیلی چندماه نتونستم انجام بدم ولی اون خون الکی بود ...الان افسرده شدم ..هرکسی که پاتختی میگیره بهش حسودی میکنم که اون دختر بوده ..همسرم خیلی مهربون و بهم اعتماد داره ..ولی من فکر خیانت امونم رو بریده..جواب همسر به این خوبی این نیست .الان خیلی ناراحتم چرا ترمیم نکردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اووووو از ۹۶ عضوی کلا ۷ تا پست گذاشتی!!!!

خب حالا برم بخونم ببینم چی نوشتی😁

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

الان شما حست اینه که چون به همسرت نگفتی پس خیانت کردی، خوب ترمیم میکردی هم همین حسو داشتی دیگه !

بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم. خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻

الان با این فکر ها فقط خودت رو اذیت میکنی بهتر بهش فکر نکنی اتفاقی که افتاده 

خدا لعنت کنه کسی که بهت تجاوز کرده 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر

چجوری خون تو واژنت ریختی؟!یعنی شوهرت میدونه باکره نبودی؟!

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
چجوری خون ریختی باچی

سرنگ 😅

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

ول کن بابا افکارت قدیمیه الان دخترها با صدتا پسر میگردن و بکارت ندارن ازدواج هم میکنن اصلا براشون هم این چیزها مهم نیست و در واقعیت هم اگه فکر کنی میبینی چیز مهمی نیست این قدیمی ها بعضی چیزها رو بزرگ کردن

😐😐😐نمیشع ک میریزع  

شوخی کردم من استارتر نیستم😂😬

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️