2777
2789
عنوان

اقدام بارداری

78 بازدید | 8 پست

سلام دوستا قشنگم من ۴ روز مونده ب موعد پریودیم و باید ۲۶ پریود بشم واولین ماه اقداممه اما از دومین هفته اقدامم  واژنم تیرمیکشه و کمرم درد میکنه وبشدت گرممه و ترشح واژنمم خیلی کم شد و چندروز پیش خودمو بادستما پاک کردم یه ترشح قهوه ای خبلی کم رنگ بود و بیبی چکامم منفیه و خیلی بیحالم انگار معده ام پره و دیشب ب رفیقم گفتم اینجوریم گف حتما بارداریت پوچه یاخارج رحمه ک اینحوری هستی گفتم من ک هنو معلوم نیس باردارم یا نع کسی بود ک این علائمو داشت پس چرا بیبی چکامم منفیه و رفتم دکتر دیدم خیلی درد دارم سونو نوشت گف اگ خیلی درد داری برو بده ک دردام خیلی نیس یدفعه واژنم تیرمیکشه اما کمرم درد داره

از موعدت بگذره بیبی نشون میده

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

عزیزم بعنوان کسی که بیش از ۲ ساله درگیر اقدامم و الانم ای وی اف کردم میگم اصلا فکرتو مشغول علائم نکن

برو عشق و حال و کار و زندگیتو بکن

هر وقت عقب افتاد برو ازمایش یا بی بی چک

از الان ذهنتو درگیرش نکن

زندگی و برنامه های خودتو داشته باش

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نینیات تو دلتن یا نه دنیااومدن

فعلا انتقال دادم ان‌شاالله ۴ اسفند معلوم میشه

خیلی مهمه که همه فکر و برنامت رو نزاری رو این قضیه 

کار و درس و سرگرمی های خودتو داشته باش که فکرت مشغول این داستان نشه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
اجی ای وی اف قبلش ادم بایدخیلی ازمایش بده؟

خیلی که نه

مراحل خودشو داره ولی

شما که ایشالاا تو همین ماه ها باردار میشی 

فعلا انتقال دادم ان‌شاالله ۴ اسفند معلوم میشه خیلی مهمه که همه فکر و برنامت رو نزاری رو این قضیه&nb ...

الهییی که تودلت نینی باشه و بسلامتی دنیا بیاریش خاهری