سلام دوستا قشنگم من ۴ روز مونده ب موعد پریودیم و باید ۲۶ پریود بشم واولین ماه اقداممه اما از دومین هفته اقدامم واژنم تیرمیکشه و کمرم درد میکنه وبشدت گرممه و ترشح واژنمم خیلی کم شد و چندروز پیش خودمو بادستما پاک کردم یه ترشح قهوه ای خبلی کم رنگ بود و بیبی چکامم منفیه و خیلی بیحالم انگار معده ام پره و دیشب ب رفیقم گفتم اینجوریم گف حتما بارداریت پوچه یاخارج رحمه ک اینحوری هستی گفتم من ک هنو معلوم نیس باردارم یا نع کسی بود ک این علائمو داشت پس چرا بیبی چکامم منفیه و رفتم دکتر دیدم خیلی درد دارم سونو نوشت گف اگ خیلی درد داری برو بده ک دردام خیلی نیس یدفعه واژنم تیرمیکشه اما کمرم درد داره
لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.