2789
عنوان

تربیت فرزند

478 بازدید | 96 پست

سلام خانما میشه این تایپیک رو پربازدید کنید 

همه خانما رو تگ کنید اونایی ک میشناسیدو بیاید باهم در مورد تربیت فرزند صحبت کنیم 

لطفا خانمایی ک بچه دارن هر تجربه ای دارن باهمون به اشتراک بزارن تا همه استفاده کنیم و ب دردمون بخوره

چی میشه کمک کنید حتما باید تایپیک مادرشوهر و شوهر خیانت باشه تا بیاید نظر بدید یه تایپیک مفیدم میزنیم کسی نمیاد اطلاعاتشو در اختیارمون بژاره

لطفا همکاری کنین بچه ها 

مثلا میشه از سه سالگی یا دوسالگی ببریمشون کلاس زیان انگلیسی یا باشگاه برا قد کشیدن و پرورش اندام

اصلا کی ب بچه یاد بدیم خودش جیشش رو بگه

و خیلی نکته های دیگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

الان چهار ماشه ینی کارتون انگلسی بزارم نگا کنه؟

اره بزار خیلی خوبه از اینترنت مناسب سنشو دانلود کن بزار ببینه 

فارسی نزار.. دو زبانه میشه اینجوری 

لطفا اگ بیشعوری پستای منو ریپ نزن مرسی❤️

اگه میخوای وربازدید بشه عنوانتو جنجالی کن ..بزن تاپیک جامع تربیت فرزند...نکات ریز فرزندپروری و... 

بنظر من یکی از مهمترین اصل تربیت فرزند اینه که خودمون رفتارمون رو درست کنیم بچه هم یاد میگیره تا زمانی که ما بگیم دروغ نگو یا داد نزن ولی خودمون اینکارارو کنیم بچه فقططط از ما تقلید میکنه و یاد میگیره

علی؟!!!!!                                                                           همسر عزیزتر از جانم💖 خداروشکر میکنم که تورو با من آشنا کرد.. خداروشکر میکنم که همسرم شدی و دنیامو زیباتر کردی.. خداروشکر میکنم که بابای پسرم تو هستی👶💗یادمه اولین‌بار که منو دیدی گفتی میخوام خانوم خونم باشی و من باورت نکردم..تورو از خودم روندم💔 ولی الان پنج ساله که خانوم خونتم و بابتش هزاران بار خداوند رو شکر میکنم💋بمونی برام مرد بی نظیر من🤴👸💞💞💞
خیلی باهاش حرف بزن 

اتفاقا خیلی حرف میزنم هی میخندونمش و قربون صدقش میرم همش بغلمه 

وختیم ک دیگ حوصله ندارم حرف بزنم گریه میکنه ک ینی حرف بزنم😂بعد شروع میکنم حرف زدم اروم میشه

الان چهار ماشه ینی کارتون انگلسی بزارم نگا کنه؟

تلویزیون دیدن واسه چشماش مضره😐😐😐

۳ سالگی بهترین زمان یادگیری زبانه..بفرستش کلاس.قبل اونم تو خونه خودت ی سری واژه های اسونو یادش بده.

بچه ۴ ماهه کارتون انگلیسی اخه😐باز اهنگ صوتی بذاری ی چیزی

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷