2789
عنوان

زایمان کردم

270 بازدید | 21 پست

سزارین شدم نگم از بی مسئولیتی کادر که چقدر من و بچه و مادرمو اذیت کردن که همون روز دوم شوهرم رضایت داد ترخیصمون کزدنذ. نگم میخواستم طبیعی باشم اما سزارینم کردن نگم خونمون طبقه دوم خونه مامانم اونور شهر مجبور شدم با مادرم بمونم خونه مادر شوهرم نگم برادر شوهر دارم نگم خیلی حرص اذیت شدن دیگران مخصوصا مادرمو می خورم نگم از وقتی زایمان کردم خیلی نتونستم با همسرم تنها باشم باهاش راحت حرف بزنم نگم گاهی حس میکنم همه مخصوصا همسرم منو درک نمیکنه نگم از دردای جسمیم نگم دیگه از زردی گرفتن دخترم...  و... خیلی خسته ام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو که همشو گفتی 

عکس دختر کوچولوتو میشه ببینیم ؟من بچع دوست  ☹️🤩

[[پسر گلم خوش اومدی به زندگیم😍..با اینکه یکم‌عجله داشتی و چند هفته زودتر به دنیا اومدی ولی بازم قدمت روی چشمام 😍❤من به قربونت برم پسر خوشگلم😍 ]]  کاربر چندبار ترکیده😹 

انشالله که مشکلاتت زود تر حل بشه❤❤❤

تو رو جون هرکی دوست دارید با دیدن این همه بدبختی بچه نیاریدد💔 اینو بخون 🖤و یک دقیقه روش فکر کن اگه الان بچه دارید یا باردارید امیدوارم بهترین و آزادانه ترین زندگیو براش بسازید🍃 داشتم به خدای رنگین کمون عادت میکردم که بارون اومد و یادم داد....💔🥀بچه ها نخندینا...

تازه اول راهی گلم اینجوری جا زدی این استرس‌ها تنش‌ها بی محلی ها ناراحتی‌ها تا آخر عمر باهات میمونه تازه هنوز حرف حدیث نمک زخم تیشه به ریشه زدن‌ها مونده 

آرزومه خونم تکمیل بشه برم داخلش فرشام پهن کنم وسیله های بنجلمم بچینم بعد خودم وسط خونه ولووو شم هرکی زنگ زد گفت کجای بگم خونه خودم 🥰🥰🥰منو خدا دقیقه نود درست کرد اینم داشت در کارگاه می‌بست بره دیگه یه تیکه گل آمد زیر پاش همینجوری یه چی سر هم کرد گذاشت تو کوره نه پولی نه قشنگی نه اندام نه شانس نه کوفت نه زهر مار هیچی صبم در کوره باز کرد دید خیلی چیا کم دارما گفت بذار بره مردم ببینن بخندن دلشون شاد بشه دیگه  شوتم کرد رو زمین حالام اینجا تک تنها هیشکی محل سگ بهم نمیده هر چی خودش صدا میزنم انگار نه انگار شما پولی مالی قشنگی اضافه نداری بهم بدی حیرونم ناموسا🦙🦙😯😯😯
مبارکتع عزیز دلم سزارین بعدش خیلی درد داره خاهرجان زدیش هم رد میشه لباس زیاد نپوش و سعی کن برق روشن ...

چی بگم مادر و مادزشوهرم لباس زیاد می پوشونن اما من قبول ندارم نمیدونم

عزیزم همه این چیزایی که گفتی برای اکثر خانمها پیش میاد شاید چندتا مورد بیشتر یا کمتر..من خوب درکت میکنم چون تو شرایطت بودم.انشالا زودتر تموم میشه این دوران کزایی بعد زایمان و راحت میشی..

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

عزیزم تمام اینا بعد زایمان طبیعیه ،،هممون ب نوعی همینجوری بودیم من تا دوهفته بخاطر رفتار خانواده شوهرم با گریه ب بچه م شیر میدادم ،من طبیعی بودم ولی کلی بخیه خورده بودم روز چهارم زایمانم همشون اومدن با دست خالی خالی دریغ از یه رانی من نتونستم جلوشون بلند شم داستانش کردن شوهرم بدتر از اونا بدترین روزای زندگیم بود

خدایا با تمام وجودم دوست دارم ممنون که توی تک تک لحظات در کنارمی  

بخدا ماام همین مشکلانو داشتیم حالا چرا نرفتی خونه ی خونت؟منم سز شدم رفتم طبقه ی دوم خونه ی مامانم پنج روزمم بود واسه اینکه شوهرم ناراحت نشه رفتم خونه ی مادرش طبقه ی چهارم بدون آسانشور‌.بچه های منم زردی داشتن بخدا همه مشکل دارن فقط تو نیستی یکم رااحت بگیر به خودت

وقتی میگم خواهرام منظورم جاریمو خواهرشوهرم هستن.من تک فرزندم