2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام انواع میوه .خرما. لبنیات. گوشت و مرغ

هرچیزی گه تواناییشو داری بگو بخرن برات بخور ولی زیاد نخوری زود چاق میشی😆

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
اجی علائمت چیبود واژنت هم تیرمیکشید یهو یا کمرت درد میکرد و خسته بودی

اره بابا یه دردی مثل درد پریودی و کمردرد حس میکنم بعضی اوقات به دکترم گفتم گفت کاملااا طبیعیه

من تو بارداریم انبه خوردم چون خونده بودم بچه خوشکل میکنه خرما هم همینطور

دخترم ماشاالله بدنیا اومد مثل ماه بود شفاف و خوشکل😍

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆

من چقد فکر میکردم خب باردار ک شدم اینو بخورم اونو بخورم فلان کنم،،امیدوارم بد ویار نباشی،،فقط میگفتم ی مرگ موشی چیزی بخورم خلاص شم از اون حال 

خدایا عاقبت همه مون رو ختم بخیر کن .
اره بابا یه دردی مثل درد پریودی و کمردرد حس میکنم بعضی اوقات به دکترم گفتم گفت کاملااا طبیعیه

اخه ب من دیشب رفیقم گف اره تواینجوری درد داری پوچه حتما یا خارج رحم من پریروز یه ترشح قهوه ای خیلی کم رنگ دیدم و اول ماه اقداممه و چهار روز بعد تازه زمان اینه پریود شم و بیبی چکامم همه منفیه

اخه ب من دیشب رفیقم گف اره تواینجوری درد داری پوچه حتما یا خارج رحم من پریروز یه ترشح قهوه ای خیلی ک ...

نه عزیزم کی گفته!!! از خانومای باردار که بپرسی این دردارو داشتن و طبیعیه. ترشحات هم که هستتت الان من خودم خیلی ترشحات دارم، بی‌بی چک من یه هفته که از پریودم گذشته بود زدم منفی شد ولی بعد دوازده روز که باز زدم مثبت شد

عزیزم تا سه ماه اول بارداری.....که فقط اسید فولیک نیازه........ ویتامین د و قرص تیرویید اگه تو آزمایش خون کمبود داری باید بخوری.

قرص آهن و مولتی ویتامین از بعد سه ماهه.....

حتماً تحت نظر پزشک باش و آزمایش خون بده که از لحاظ قند و تیرویید و سایر چیزا چک بشی

خدایا مرا ببخش به خاطر درهایی که زدم ولی خانه تو نبود