سلام کسی که قراره بعد تعطیلات عید عقد کنه کی باید برای برگه آزمایش محضر اقدام کنه؟ چه مدارکی باید ببره محضر برای گرفتن اون برگه و چه آزمایشاتی باید بدن
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
چون این برگه هه فک کنم فقط یه ماه مهلت داره تا عقد محضری
خدایا شُکرت که من مامان یه نی نی سالم و صالح و زیبا شدم، ♥️دوست عزیزم میشه واسه اینکه نی نی ام،سروقت خودش سالم بیادبغلم یه صلوات بفرستی،ممنونم🤗..خدایا نی نی ام رو سالم سروقت خودش بزاربغلم آمین♥️
سلام عزیزم باید اول بری محضر نوبت بگیری کارت ملی و شناسنامه واینا از دو طرف میخواد بعد یه برگه معرفی از محضر میدن هروقت خواستید برید ازمایش بدید هروقتم ازمایش بدید تا یک ماه بعد وقت دارید برید محضر عقد کنید وگرنه باطل میشه و دوباره باید ازمایشات و بدید بعد ک ازمایش دادید اگه ایشالله خیر بود یا راضی بودید میبرید محضر و نوبت میگیرید برای روز عقد یا مثلا نوبت میزنید ک براتون کسی و بفرستن خونه عقدکنید