بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یعنی ۹ ماه الویه نخوردم تا سس بدون تخم مرغ خریدم دیروز فشارم گرفتم ۱۰ بود باشه چک می کنم
عزیزم ورم و...عادیه،از هرچی دوس داری بخور،بعد زایمان همش از بین میره نگران نباش. فقط نمک رو کم کن بقیش مشکل نداره،این ورم هم تا شب یا نهایت فردا از بین میره
نترس،ورم ربطی به زایمان زودرس نداره،استراحت کن،اب بخور،تو خونه قدم بزن،ولی کارای سنگین نکن. هرچند من خودم هفته پیش تا فرشارو شامپو فرش کشیدم بااین حالم.خونه تکونی کردم🤦♀️🤦♀️ولی تو نکن😂
من کف پا هام درد میکنه یعنی از ورمه یا اضافه وزن؟ کی میدونه😔
صبح بیشتر درد میکنه نه؟با فعالیت در طول روز بهتر میشه،اره بخاطر ورمه،اب جمع میشه زیر پوست دست و پا درد میگیره. من صبحا انگشتای دستمو تکون نمیتونم بدم از بس درد میکنه
نترس،ورم ربطی به زایمان زودرس نداره،استراحت کن،اب بخور،تو خونه قدم بزن،ولی کارای سنگین نکن. هرچند من ...
واقعا خودت فرش رو شامپو فرش کشیدی من شوهرم داره کابینت 3 متری مطبخ رو عوض میکنه من چند روزه کم کم بعضی از ظرفها که کثیف بودن رو شستم دیروز یکم بیشتر کار کردم پاهام خیلی اذیتم میکنه همینطور کمرم کمتر به خودت فشار بیار