2777
2789
عنوان

گشنمه ولی سیرم😐

298 بازدید | 28 پست

خیلی گشنمه دوست دارم بخورم ولی نمیتونم😐

ینی دهن سرویسیه😐

حالا خوابم هم گرفته شده😐

دیشب 12 خوابیدم 2ونیم بیدار شدم تا 4 بیدار بودم به زور تا 5 خوابیدم😐 اینا به هم دیگه ربط دارن؟؟ 

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درگیریا😁

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
درگیریا😁

آخه سابقه نداشته😐

من عین خرس میخوردم ولی جدیداً اصن نمیتونم بخورم😐

با ی زمین خوردن نری😗 از دست پاشو بگو مگه از منم قوی تر هس😌سعی نکن واسه انگيزت مرزی توی چشمای خوشگلت نبینم ترس😉

@مونا1111  

عزیزم تو تاپیکی که تعطیل شد بهم چی گفتی ؟؟؟

متوجه نشدم

💜 اِرحَم تُرحَم{ رحم کن،تا به تو رحم شود }💜❤ دانشجوی روانشناسی دانشگاه علامه طباطبایی❤💛مربی بدنسازی💛💚با احترام هیچ درخواست دوستی رو قبول نمیکنم💚
منم خیلی گرسنمه  ولی سیرم

درد بدیه مثلا من نتونستم کیکو بخورم داداشم کامل جا داد تو دهنش😐💔

@مونا1111     عزیزم تو تاپیکی که تعطیل شد بهم چی گفتی ؟؟؟ متوجه نشدم

تاپیک برای شما بود؟

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا