2777
2789
عنوان

نامادری بودن....

611 بازدید | 28 پست

من ی نامادری هستم نزدیک 5 ساله باشوهرم زیر ی سقفیم شوهرم 3سال  اول مدام کتک میزد و تحقیر م میکرد کلا ازم ایراد میگرفت جلو بچش من خیلی تحقیرمیکرد  سرچیزای خیلی پیش پا افتاده ی بار خونه ترک کردم اون به غلط کردن افتاد برگشتم دوباره برگشتم اما این سری کتک نخوردم فقط روحیم هدف گرفت هرسری به شدت تحقیرم کرد و ی وقتایی هم به خاطر بچش دعوام میکنه که مثلا من به بجش میگم آشغال بردی بیرون سطل محکم نزن زمین که بشکنهه سر همین موضوع ی دفعه شوهرم بهم جلو بچش میپره با لحن بد و... چن روز پیش دفتر خاطرات پسرش به طور اتفاقی دیدم و داخل اون دفتر نوشته بود اسمم وبعدش گفته این آدم فاسد و بی تربیت و کثیفی  و بی هدف هس و من ازش فاصلع میگیرم هزاز تا چیز دیگه و دقیقا در طول روز از اول که وارد زندگی شوهرم شدم باهام خیلی لجبازی میکرد  و بعد دوروز از زندگیم که گذشت با این که من هنو نمیدونسم لجبازه خواهرشوه رم بهم گفت خدا به دادت برسه با لجبازی های مجید... منظورش همون پسر شوهرم هس من و پسرش 14 سال تفاوت سنی داریم خانما چکار کنم چزا تو دفترش اینا نوشته وقتی خوندم داشتم سکتع میکردم آخرش نوشته انتقام سخت خواعم گرفت... خانما من مشکلم انگار در اصل دوتا هس شوهرم و پسرش... وقتی خوندم انقد حالم بد بود که خودم حس میکردم الان سکته کنم چکار کنم اینا که خوندم ازش بدم اومد... سه شب خواب به چشم نمیاد نگران آیندمم 

...... 

من نمیتونم تخصصی راهنماییت کنم اما تو خلوت آدما سرک نکش تو خلوت آدما گاهی توهین ب خودشونن پیدا میکنی نامادری ک سهله

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من نمیتونم تخصصی راهنماییت کنم اما تو خلوت آدما سرک نکش تو خلوت آدما گاهی توهین ب خودشونن پیدا میکنی ...

این  عین باباشه خودشبفته هس هرکی به خوذش توهین کنه اینا نمیکنن فقط طرف مقابل مقصر میدونن 

...... 

والا چی بگم..ولی وارد حریم خصوصی دیگران نشو تا خودتم اذیت نشی..رفتارای پسر شوهرتم طبیعیه تا حدود زیادی به عنوان نوجوونی که پدر و مادرش جدا شدن و پدر مجدد ازدواج کرده اکثرا همین رفتارها رو دارن این که دیگه پدرشم الگو قرار میده .. .به نظرم باید ی فکری به حال همسرت کنی

🍷جام لبریزم، به دست رعشه دار افتاده ام 🍷

این  عین باباشه خودشبفته هس هرکی به خوذش توهین کنه اینا نمیکنن فقط طرف مقابل مقصر میدونن

چرا قبل عقد خوب فکر نکردین؟باید میشناختینشون 

الان بهتره اصلا باهاشون لجبازی نکنید شاید با محبت خار ها گل شذن

حاجت سنگینی دارم برام  دعا کنید🙏🏻من تا مهربانی بیشتر نخوانده ام.. .

این کلمه انتقام سخت تکیه کلام همه پسر بچه ها نو جوان شده،من که پسرم خودش همون حدود سن داره همه این حرفها رو بهم میگه نگران نباش فقط باید اخلاق شوهرت رو مدیریت بکنی و پیشنهاد من مشاوره هستش چون اینجا نمیتونی جواب کارشناسی شده بگیری ،همش حرفهای خاله زنونست،تاز یک سری مرد روانی هم هستن تو سایت به اسم خانم دنبال چیزهای دیگن

تو بلوغه فدات شم،یه مزخرفی گفته،هورموناش بهم ریخته

ولی شوهرت ادم بیخودیه،ببخشید

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂