2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

1390 بازدید | 71 پست

خانوما بیاین همفکری کنید با من بیچاره. من دوماهه که از سزارین دومم میگذره. دیروز گوشی شوهرم دستم بود.داخل گوشی خطی گذاشته بود که کمتر استفاده میکنه. براش اینستا نصب کرده بود . دایرکتشو باز که کردم دیدم ۱۳ هفته قبل که من رفته بودم برای زایمان شهر خودمون،به چندتا خانوم و دختر پیام داده بود که من ازتون خدشم اومده و فلان میدم بیا و .... والبته اونا هیچکدوم تحویلش نگرفته بودن.

بنظر شما این موضوع رو چطور بهش بگم و به روش بیارم. از صفحه گوشیش هم اسکرین گرفتم برای خودم.دلم میخواد برم بزنم تو گوشش ولی واقعا حق منه که با این همه سختی بارداری و بعد هم سزارین و دوری شوهرم بهم خیانت بشه؟ همیشه مردایی که خیانت میکردن رو جلو من سرزنش میکرد مثلا خیر سرش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عجب صبری داری من بودم یا خودمو میکشتم یااونو

میدونی اینقدر دلم ازش سرد شد که حتی محبتش از دلم رفته. بخاطر بچه هام که هنوز کوچیکن دارم تحمل میکنم این دوروز تا ببینم بهترین کار چیه و چطور

میدونی اینقدر دلم ازش سرد شد که حتی محبتش از دلم رفته. بخاطر بچه هام که هنوز کوچیکن دارم تحمل میکنم ...

خداروشکر کن ک دوسش نداری اینجور زندگی کردن برات راحت تره اگ داشتی ک داغون میشدی

🖤erfanam🖤