2821
2789
عنوان

مادرشوهرم

134 بازدید | 9 پست

خانما دعا میکنید دست از سر پر کردن پسراش برداره 

هم مادر شوهرم هم پدرشوهرم 

دعای بد نه فقط مشغول زندگی دختراش بشه سرگرم زندگی اونا بشه وقت نکنه تو گوش شوهرمن بخونه اصلا به زندگی من فکر کنه 

پسرشم عاقل تر بشه 

ممنون 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خوب یبار جمع کن برو خونه بابات تا دبگ ازاین غلطانکنه

اون طور خانواده ای نیستن نفهمن میگن رفت که رفت منم یه بچه دارم زندگیم خوبه اگه دخالت توش نباشه بچه ام وابسته باباشم هست وابسته به منم هست 

اون طور خانواده ای نیستن نفهمن میگن رفت که رفت منم یه بچه دارم زندگیم خوبه اگه دخالت توش نباشه بچه ا ...

شما امتحان کردی همه اینو میگن پاش برسه ب غلط کردن بیفتن منم قبلا مشکل توروداشتم همش دخالت خواهرشوهرام مادرشوهرم رفتم خونه بابام گفتم دیگ برنمیگردم خودشون ب علط کردن افتادن الانم دیگ دخالت نمیکنن

ببین خواهر با دعا نمیشه کاری کرد پاشو چندتا سیاست زنانه یاد بگیر تا بتونی همسر کودکت رو از دست ما ...

میدونی من همه جا همه جا یعنی با شوهرم میرمفقط یک دفعه این بدون من رفته اونجا یه پدر شوهر خاله زنک دارم به همه چی کار داره 

بلده چه طور رو نقطه ضعف ادم دست بزاره 

شما امتحان کردی همه اینو میگن پاش برسه ب غلط کردن بیفتن منم قبلا مشکل توروداشتم همش دخالت خواهرشوهرا ...

اگه باباما بفرستم سر وقت مادر شوهرم 

ولی چه من چه شوهرم از مسایل زندگیم کسی خبر نداشت که یه دفعه تنها رفت خونه ننه اش این شد نمیدونم جادو میکنن چی کار میکنن 

انقدر بدن ولی عروسا بر نمیگردن بهشون بی احترامی کنن همه عروسا ارومن  از اونان که فقط خودشون را قبول دارن  

2823
2791
2779
2792