2777
2789
عنوان

همگی بیاین بگید

189 بازدید | 27 پست

من بخاطر مریضی بابام الان یکساله خونه بابام اینا هستم برا مراقبت.تو این.مدت شوهرم فقط برا شامو ناهار میاد پیشمون شباهام تند تند شام.میخوره میره...گاهی میگم کاش میشذ بیام خونه میگه نه همینجا بمون..اولا میگفت بیا خونه تا کی مخای بمونی جدیدا برعکس شده.خواستم بدونم راه حلی دارید بدوم تنهایی داره چیکار میکنه شایذ با کسی در ارتباطه که ذوق خونه رفتن داره.نمیشه دوربینی.چیزی کار گذاشت که نفهمه.توروخدا قضاوت نکنید فقط اگه جیزی به ذهنتون میرسه بکیذ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نمیشد بریو بیایی درسته ودرته حق داره به گردنت ولی خب از اونورم  شما به مسولیت دیگه هم دارید

بعدم مرد ذاتش درست باشه به بیراهه نمیره 

شایدم داره درکت میکنه اصرار نمیکنه بیایی دیگه

خواهر برادر نداری یه روز باباتو به اون بسپار بی خبر برو خونت

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….

زندگیتو رها کردی عزیزم الانم داری راهو اشتباه می ری مچ گرفتن بیشتر داغونت می کنه ب نظرم 75درصد همسرت سرگرمی جدیدی پیدا کرده که دوست نداره شما بهمش بزنی...این سرگرمی می تونه هر چیزی باشه...باید ی فکر اساسی برای بی تظمی زندگیت بکنی ...یکسال زمان کمی نیست...زندگی مشترک مدت طولانی بی نظمی رو تاب نمیاره

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است